BIZIT plus

Canon for Business 2014 u Beogradu

Kompanija Canon organizovala je sredinom juna poslovni skup Canon for Business – “Činimo poslovanje izuzetnim”.

Goran Sretenoski, skup Canon for Business
Goran Sretenoski, skup Canon for Business

Tema događaja bili su ključni izazovi i njihova rešenja u upravljanju podacima, a govornici iz sveta biznisa, kako korisnici naprednih rešenja u ovoj oblasti, tako i predstavnici kompanija Canon i IDC, govorili su o načinima da se značajno poboljšaju i ubrzaju poslovni procesi i smanje troškovi kroz brzo, efikasno i bezbedno upravljanje poslovnim informacijama.

Menadžeri u savremenom okruženju moraju se nositi sa troškovima u vremenu, troškovima skladištenja kao i sa rizikom povezanim sa zaštitom poverljivih podataka. Rešenja za ove izazove na skupu Canon for Business ponudili su govornici: Goran Sretenoski (Managing Director, Canon Adria), Tobias Kleu (Research Manager, Imaging Devices & Document Solutions, CEMA), Igor Pauletič (Director, FrodX), Nikola Pavlović (Business Development Manager (B2B), Canon Srbija), Aleksander Bende (Product Business Development Canon Business Solution, Canon CEE), Matjaž Moškerc (Solutions Business Consultant Office Solutions, Canon Adria), Milorad Tomić (Sales and marketing manager, Perihard inženjering doo) i Nick Camilleri (Managing director, Avantech)

Pročitajte i:  Canon pokušava da sruši tržište čipova jeftinim mašinama

U svom uvodnom govoru pod nazivom „Budite izuzetni“, Goran Sretenoski je predstavio Canon i njegovu ponudu rešenja za preduzeća svih veličina i za profesionalne korisnike. Poseban akcenat bio je na izazovima sa kojima se suočavaju vladine organizacije i javna uprava i Canonovim rešenjima prilagođenim njihovim potrebama.

Tobias Kleu, u svom predavanju o efikasnom rukovanju dokumentima u informacionom dobu za koje se procenjuje da će u periodu od 2005. do 2020, digitalni univerzum porasti 300 puta, govorio je o optimizovanoj infrastrukturi dokumentacije koja primenjuje MPS, uključujući dokumentna rešenja koja optimizuju poslovne procese na takav način koji omogućava čuvanje, obradu, i distribuciju informacija za podršku poslovnim procesima, a koja može da donese značajne i dugoročne poslovne koristi.

O iskustvima u promenama u upravljanju dokumentima u velikim organizacijama u Sloveniji i Hrvatskoj govorio je Igor Pauletič, dok je Milorad Tomić predstavio uspešan projekt implementacije upravljanja štampanjem u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, u kojoj se koriste najmoderniji Canonovi uređaji za štampanje, skeniranje i kopiranje.

Nikola Pavlović predstavio je Canonove alate za podršku organizacijama u poboljšanju upravljanja informacijama i podacima, i mogućnosti za povećanje produktivnost u svetu, u kome neefikasno rukovanje dokumentima uzrokuje štetne posledice.

Pročitajte i:  Canon pokušava da sruši tržište čipova jeftinim mašinama

Poslednji predavač bio je Nick Camilleri koji je predstavio je upotrebu sistemskog rešenja, razvijenog na osnovu Canonovog rešenja, za upravljanje dokumentima u bankarskim okruženjima.

 

Facebook komentari: