Zebra

Novi Samsung Soundbar modeli

Iz Samsunga stižu novi zvučnici kojima se može upravljati putem smartfona.

AV_Soundbar_sub1Soundbar modeli H750 i H751 donose superioran kvalitet zvuka zahvaljujući pojačalu sa vakuumskom cevi koje pruža topao, bogat i realističan zvuk, kažu iz ove kompanije.

Ugrađeno pojačalo sa vakuumskom cevi kombinuje tehnologiju digitalnog pojačala kako bi se proizveo jasan zvuk, dok se ambijentalna buka svodi na najmanju meru.

Modeli su ukupne snage 320W uz 4.1 kanala, i donose unapređeno zvučno okruženje zahvaljujući funkciji Surround Sound Expansion koja proširuje optimalnu oblast slušanja i podiže nivo zvuka na nivo TV ekrana. Na ovaj način ne dolazi do prekida kao kod standardnih zvučnika, već je tu samo bogatije zvučno okruženje koje deluje kao da dolazi direktno iz televizora.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung možda neće objaviti Galaxy Note ove godine
SBB

Tagovi: , , ,

One thought on “Novi Samsung Soundbar modeli

  • 17. June 2014. at 14:06
    Permalink

    “Ugrađeno pojačalo sa vakuumskom cevi kombinuje tehnologiju digitalnog pojačala kako bi se proizveo jasan zvuk, dok se ambijentalna buka svodi na najmanju meru.”

    Huh… svašta ovde piše. Digitalno audio pojačalo ne postoji. Postojaće kada zvučnici budu reprodukovali digitalni ton, a naše uho to moglo da sluša. Postoji samo analogno, a ono može biti digitaliZOVANO i to samo u ulaznom delu gde je DA konvertor.

    Ovo oko ambijentalne buke je (bar meni) potpuno besmisleno.

Comments are closed.