PC Press Studio

Canon multifunkcionalci za mala preduzeća

PCPress.rs ImageKompanija Canon Europe objavila je proširenje svog crno-belog asortimana lansiranjem šest novih A4 multifunkcijskih štampača. Novi modeli Canon iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i i iR 1024iF ­projektovani su za potrebe skeniranja i štampe malih preduzeća. Nadovezivanjem na uspeh Canon iR 1018-22 serije, nova A4 serija je dizajnirana da odgovori finansijskim, kao i pritiscima manjka vremena pod kojim su organizacije. Ovih šest novih modela imaju veće brzine štampe, u rangu od 20 do 24 strana u minuti (PPM), i nude dupleks štampanje kao osnovni standard čime se efikasnije koristi papir i štedi novac.

Novu Canon iR 1020-24 seriju kompanija uvodi u cilju konsolidovanja i dodatnog ojačavanja svog vođstva na izuzetno konkurentnom tržištu crno-belih MFP uređaja ­­- prema analitičkoj kući “Inforsos” (InfoSource), Canon je brend “broj jedan” na zapadnoevropskom tržištu sa 17.8 procenata tržišnog udela u prvoj polovini 2008. godine. Pol Rountri (Pol Rowntree), marketing menadžer kompanije Canon Europe, rekao je tim povodom: “Lansiranje šest novih A4 uređaja naglašava našu odlučnost da ostanemo vodeći dobavljač na konkurentnom tržištu crno-belih MFP uređaja”.

Pročitajte i:  Novi 308. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj čitaonici!

“Novi izbor Canon MFP uređaja je primer naše posvećenosti efikasnim rešenjima za štampu za svakog poslovnog korisnika. Ovi štampači specijalno su dizajnirani da zadovolje potrebe malih preduzeća i radnih grupa. Oni prvenstveno donose fleksibilnost i pouzdanost, daju odličan kvalitet štampe i veoma su pristupačni.” Oni omogućavaju visok kvalitet skeniranja poslovnih dokumenata u boji, čime organizacije lišavaju troškova posedovanja posebnog kolor skenera. Svaki od novih uređaja projektovan je za jednostavno podešavanje i kontrolu, i poseduje funkciju automatske registracije na WINS server (Windows Internet Naming Service). Uz svaki uređaj stiže i paket softverskih alata za upravljanje preko mreže. Svi uređaji su kompatibilni sa Canon-ovim elektronskim servisom za održavanje (Canon e-Maintenance service) u cilju skraćivanja vremena odziva na servisne pozive.

 Serija Canon iR 1020-24 biće dostupna u Evropi tokom novembra tekuće godine, a ekipa PC-ja će kao i uvek do sada imati ekskluzivnu priliku da ih prva testira.

Izvor: TVCom, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,