BIZIT plus

Canon multifunkcionalci za mala preduzeća

PCPress.rs ImageKompanija Canon Europe objavila je proširenje svog crno-belog asortimana lansiranjem šest novih A4 multifunkcijskih štampača. Novi modeli Canon iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i i iR 1024iF ­projektovani su za potrebe skeniranja i štampe malih preduzeća. Nadovezivanjem na uspeh Canon iR 1018-22 serije, nova A4 serija je dizajnirana da odgovori finansijskim, kao i pritiscima manjka vremena pod kojim su organizacije. Ovih šest novih modela imaju veće brzine štampe, u rangu od 20 do 24 strana u minuti (PPM), i nude dupleks štampanje kao osnovni standard čime se efikasnije koristi papir i štedi novac.

Novu Canon iR 1020-24 seriju kompanija uvodi u cilju konsolidovanja i dodatnog ojačavanja svog vođstva na izuzetno konkurentnom tržištu crno-belih MFP uređaja ­­- prema analitičkoj kući “Inforsos” (InfoSource), Canon je brend “broj jedan” na zapadnoevropskom tržištu sa 17.8 procenata tržišnog udela u prvoj polovini 2008. godine. Pol Rountri (Pol Rowntree), marketing menadžer kompanije Canon Europe, rekao je tim povodom: “Lansiranje šest novih A4 uređaja naglašava našu odlučnost da ostanemo vodeći dobavljač na konkurentnom tržištu crno-belih MFP uređaja”.

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

“Novi izbor Canon MFP uređaja je primer naše posvećenosti efikasnim rešenjima za štampu za svakog poslovnog korisnika. Ovi štampači specijalno su dizajnirani da zadovolje potrebe malih preduzeća i radnih grupa. Oni prvenstveno donose fleksibilnost i pouzdanost, daju odličan kvalitet štampe i veoma su pristupačni.” Oni omogućavaju visok kvalitet skeniranja poslovnih dokumenata u boji, čime organizacije lišavaju troškova posedovanja posebnog kolor skenera. Svaki od novih uređaja projektovan je za jednostavno podešavanje i kontrolu, i poseduje funkciju automatske registracije na WINS server (Windows Internet Naming Service). Uz svaki uređaj stiže i paket softverskih alata za upravljanje preko mreže. Svi uređaji su kompatibilni sa Canon-ovim elektronskim servisom za održavanje (Canon e-Maintenance service) u cilju skraćivanja vremena odziva na servisne pozive.

 Serija Canon iR 1020-24 biće dostupna u Evropi tokom novembra tekuće godine, a ekipa PC-ja će kao i uvek do sada imati ekskluzivnu priliku da ih prva testira.

Izvor: TVCom, PC Press

Facebook komentari: