Konkurs za 9. ArtTech festival u toku!

PCPress.rs Image

Imate dobru ideju?

Mladi ste i kreativni?

Želite da pomerite granice digitalne umetnosti?

Ne morate u ilegali. Tu je ArtTech!

Deveti put u ovom milenijumu u Pančevu će se, odnedavno i pod pokroviteljstvom Grada a u organizaciji internet provajdera MADNET i agencije Mali Nemo održati festival digitalne umetnosti ArtTech.

Cilj festivala je da promoviše upravo mlade kreativne autore, kreativnu primenu novih tehnologija i Srbiju kao informatički razvijenu zemlju.

Zahvaljujući prethodnim uspesima i dobroj podršci medija, na konkursu prošlogodišnjeg festivala ArtTech prijavilo se više od 200 autora iz zemlje i inostranstva, a i ove godine otvoren je konkurs na koji se mogu prijaviti autori sa radovima iz 2008.godine.

Rok je 25.NOVEMBAR.2008.tako da onaj ko želi treba brzo-brzo-brzo da pošalje email veličine do 1 MB, pismo sa CD li HDD, a mogu se postaviti i na serveru festivala preko za to predviđene forme na sajtu www.arttech.rs.

Tokom godina svog postojanja, ArtTech je preživeo mnogo izazove i izrastao u internacionalni festival. Pored učesnika iz naše zemlje, na prošlom ArtTech festivalu učestvovali su i autori iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Rusije.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

U periodu dok traju pripremne i postfestivalske aktivnosti, kao i u toku samog festivala, zvaničan sajt www.arttech.rs poseti više od 30.000 ljudi.

Medijsku podršku festivalu pružaju sva štampana izdanja posvećena kompjuterima i novim tehnologijama, većina dnevnih novina i tv i radio stanica, mnogi sajtovi, među kojima i neki od najposećenijih na ovim prostorima, a ne zaostaje ni blogosfera – Dragan Varagic Weblog.

Od ove godine tu je i konkurs na Facebook-u i grupa na Facebooku, tako da  vam cela redakcija PCpresa drži palčeve!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Jelena Jovanović

Rođena u Beogradu 1976. godine, odrasla u APV, a danas najveći deo vremena provodi na internetu tako da je sve to irelevantno. Bavi se ključnim rečima, komunikacijama na internetu, preporukama na koji način je moguće unaprediti prodaju na webu, šta je internet marketing i kako dovesti kupce umesto da ih jurite. Bila novinar, za PC press i i dalje voli da piše, pa to radi na bllogu kompanije za koju radi na poziciji menadžera za (integrisane) marketinške komunikacije, na Etarget blogu.