BIZIT plus

Canon: Novi LEGRIA HF M32 Full HD kamkorder sa oštrijom slikom i više memorije

Kompanija Canon je obogatila svoju seriju Legria HF M kamkordera novim modelom LEGRIA HF M32 Full HD kamkorder sa većom fleš memorijom koji je kompaktan i jednostavan za korišćenje. LEGRIA HF M serija sada ima četiri modela, a novi kamkorder je namenjen korisnicima koji zahtevaju izuzetan kvalitet slike, ima 64 GB interne fleš memorije i podršku za SDXC memorijsku karticu za video entuzijaste koji žele da snimaju duže.

Canon-LEGRIA-HF-M32 LEGRIA HF M32 ima iste vrhunske Canon tehnologije kao i drugi modeli LEGRIA HF M serije, uključujući i veoma intuitivan LCD ekran koji je osetljiv na dodir i koji nudi veću kontrolu korisnika nad sadržajem. Savršen je za korisnike koji traže izuzetan kvalitet video snimaka i omogućava korisnicima da snimaju više HD video materijala jer ima dovoljno kapaciteta da snimi do 24 sata materijala. To je ujedno i prvi LEGRIA model koji podržava SDXC memorijske kartice, što omogućava snimanje do dva terabajta kapaciteta.

Napredne karakteristike, napredne performanse

LEGRIA HF M32 ima Full HD CMOS senzor od 3,3 megapiksela, napredni zum uvećanja 18x, Canon HD video objektiv i DIGIC DV III tehnologiju obrade. Napredna tehnologija detekcija lica prepoznaje do 35 lica u kadru.

Pročitajte i:  Canon pokušava da sruši tržište čipova jeftinim mašinama

Dinamička optička stabilizacija slike smanjuje zamućenje koje nastaje dok hodate ili se pomerate sa kamkorderom u ruci, naročito za širokougaone snimke.

LEGRIA HF M32 poseduje LCD ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 6,8 cm koji pruža momentalnu kontrolu i jednostavno korišćenje. LCD ekran nudi i zanimljive mogućnosti prilikom pregleda snimljenog materijala. Video zapisi sortirani su po danu snimanja i jednostavno ih je naći listanjem a zatim jednim dodirom pokrenuti izabrani snimak.

Zahvaljujući integrisanoj Smart Auto tehnologiji, korisnici mogu da snimaju odlične video zapise bez obzira na uslove – inteligentna tehnologija detekcije scene će automatski podesiti kamkorder prema jednim od 31 predefinisanih uslova snimanja. Moguće je tokom snimanja napraviti i manje video isečke od dve, četiri ili osam sekundi.

Jednostavno deljenje, Dual Flash memorija i dodatna oprema

LEGRIA HF M32 omogućava korisnicima da na jednostavan način dele snimljene materijale na mreži. Interni alat za konverziju iz HD u SD format i opcija za jednostavno otpremanje na mrežu omogućavaju prebacivanje snimaka na sajt YouTube™ uz minimum napora.

Pročitajte i:  Canon pokušava da sruši tržište čipova jeftinim mašinama

Osim 64 GB ugrađene flash memorije, predviđen je i slot za memorijsku karticu koji je kompatibilan i sa SDHC i sa SDXC karticama nove generacije. Sa maksimalnim kapacitetom od 2 TB, SDXC nudi prostor za mnogo više sati HD video sadržaja.

Novi LEGRIA HF M32 je kompatibilan sa brojnom Canon LEGRIA dodatnom opremom, uključujući adaptere objektiva, video svetla i novo Canon UP-V2 podvodno kućište, koje korisnicima omogućava da snimaju pod vodom na dubinama do 40 metara.

Ključne karakteristike LEGRIA HF M32:

  • · 64GB Dual Flash memorije, podrška za SDXC i automatsko menjanje memorije za neprekidno snimanje
  • · Jednostavno HD snimanje
  • · LCD ekran od 6,8 cm (2.7 inča) osetljiv na dodir
  • · Video isečci
  • · Canon HD sistem kamere sa 3,3 MP
  • · Dinamički OIS i moćna stabilizacija slike
  • · Jednostavno deljenje
  • · Pre REC, 25p filmski režim
  • · Odličan audio
  • · Kreativne opcije

Canon

Facebook komentari: