ERP 2024

Canon osvojio nagradu Bajers Laboratorije

PCPress.rs ImageKompanija Canon Europe osvojila je priznanje „MFP serija godine“ Bajers Laboratorije (Buyers Laboratory Inc. – BLI), svetskog lidera u nezavisnom testiranju proizvoda za skeniranje i digitalizaciju dokumenata. Nagrada je dodeljena Canon seriji crno-belih i kolor multifunkcijskih štampača, što je u skladu sa dobrim rezultatima kompanije u različitim kategorijama uređaja tokom 2008. godine. BLI nagrada „MFP serija godine“ se dodeljuje najboljoj seriji multifunkcijiskih uređaja na osnovu standardnih i iscrpnih laboratorijskih testova. BLI takođe dodeljuje priznanja za najbolje u klasi, nagrade „Izbor“ (Pick) dva puta godišnje. Multifunkcijski uređaji moraju da dokažu izvanredne performanse u širokom spektru oblasti, uključujući pouzdanost, produktivnost, kvalitet otisak, lakoću upotrebe, IT i sigurnost.

Bajers Laboratorija takođe je odala priznanje Canon-ovoj pozdanoj, kvalitetnoj štampi sa četiri „Izbor“ (Pick) nagrade na kraju 2008. godine. Uređaji prepoznati kao lideri u svojim kategorijama su crno-beli iR 3225, iR 3235N i iR 3245N kao i kolor model MFP iR C1021i namenjeni malim radnim grupama. Dejvid Svitnam (David Sweetnam), menadžer evropske BLI laboratorije i istraživanja, rekao je: „BLI nagrade su svojevrsna potvrda onima koji se ističu u industriji štampe. Na osnovu kumulativnih rezultata testova, Canon-ovi multifunkcijski uređaji prevazišli su po performansama svoje rivale tokom 2008. godine. Sa zadovoljstvom ističemo ovo dostignuće dodeljujući kompaniji Canon nagradu ’MFP serija godine’.“

Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

„Konzistentnost Canona u razvoju vodećih uređaja za štampu je dovela do osvajanja čak 23 ’Pick’ nagrade od 2005. godine, a u prošloj 2008. godini više nego bilo koji drugi proizvođač.“ Kompanija Canon ima kompletan asortiman crno-belih i kolor multifuncijskih uređaja od osnovnog nivoa do štampača izuzetnih performansi za velike korporativne korisnike.

Pol Rountri (Paul Rowntree), marketing menadžer u kompaniji Canon Europe, kaže: „Osvajanje BLI nagrade ’MFP serija godine’ po šesti put je fantastično dostignuće za Canon i dokazuje snagu i dubinu našeg MFP portfolija. Dobijanje ovog priznanja, uz nagrade „Izbor“ na kraju godine, potvrđuje lidersku poziciju Canon-a na tržištu i kolor i crno-belih multifunkcijskih uređaja.

Canon razume širok spektar potreba svojih korisnika u domenu digitalnih slika i štampe, kao i to da se potrebe malih ili kućnih kancelarija dosta razlikuju od potreba korporativnih preduzeća. Široki portfolio uređaja za štampu, softvera i profesionalnih usluga dokazuju da smo sposobni da ispunimo zahteve svih poslovnih korisnika.“

Izvor: TV Com, PC Press

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,