BIZIT plus

Global Imaging Systems kupuje ComDoc

PCPress.rs Image

Xerox-ova kompanija, Globalni sistemi za obradu slike (Global Imaging Systems,Inc.), kompanija je danas najavila konačan ugovor o kupovini kompanije ComDoc, Inc. Ovom akvizicijom će se proširiti područje pokrivenosti kompanije Global Imaging na još četiri države i otvoriti pristup za više od 14.000 novih korisnika.

Jedan od većih nezavisnih prodavaca u SAD-u, ComDoc, prodaje proizvode različitih snabdevača, od kojih ni jedan danas ne uključuje Xerox.  Kao dodatak svojoj postojećoj ponudi, ComDoc će početi sa prodajom Xeroxovih proizvoda za upravljanje dokumentima čim se obavi pomenuta kupovina. Comdoc, osnovan u Akronu u Ohaju 1955. godine u kome je i sedište kompanije, ima kancelarije u Sinsinatiju, Klivlendu, Kolambasu, Dejtonu i Jangstaunu, Ohaju; Pitsburgu, Pensilvaniji; Albaniji, Bafalu i Sirakuzi, Njujorku; i u Fermontu u Zapadnoj Virdžiniji.

Ovom kupovinom nastavlja se širenje nacionalne mreže dobavljača kancelarijskih tehnologija koje obavlja kompanija Global Imaging, što će koristiti njihovoj sve većoj bazi malih i srednjih preduzeća. U skladu sa uobičajenim uslovima okončanja posla, očekuje se da će kupovina biti završena u prvom kvartalu 2009. godine. Uslovi dogovora još uvek nisu otkriveni.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Izvor: NewMoment, PC Press

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,