PC Press Studio

Canon promoviše uštede u štampanju kroz uniFLOW univerzalne drajvere

PCPress.rs ImageCanon Adria, ogranak kompanije Canon Europe, potvrdila je regionalnu dostupnost poslednje verzije svog sistema za upravljanje štampom, „uniFLOW Output Manager 4.0“. Ovo softversko rešenje koje je razvila kompanija „NT-Ware“, omogućava organizacijama da ostvare uštedu primenom efikasnih procesa štampanja i ostvare bolju kontrolu nad sigurnošću štampe.

Prvi put korisnici mogu da štampaju i na PCL i na Postscript uređajima korišćenjem jednog, univerzalnog drajvera za štampu, eliminišući potencijalno velike administrativne troškove. Funkcija „My Print Anywhere“ verzije „4.0“ rešenja „uniFLOW OM“, omogućava korisnicima da pošalju materijal na štampu bez brige o tome da li je uređaj PCL ili Postscript. Ovaj univerzalni drajver upravlja konverzijom izlaza, odnosno rezultatima štampe, pa zaposleni neće trošiti dragoceno vreme na ponovno slanje nepravilno zadatih poslova štampe. Rešenje „uniFLOW OM 4.0“ takođe omogućava kompanijama da budu efikasnije kada je štampanje u pitanju. Kada su fizički kraj multifunkcijskog uređaja, korisnici mogu odatle da štampaju svoja dokumenta sa centralnog servera, sigurnim pristupom. Prethodno mogu da pregledaju materijal za štampu, podese broj kopija, promene završne efekte i izaberu alternativne opcije režima štampe (npr. kolor ili crno-belo), i to direktno na Canon multifunkcijskom uređaju. Na ovaj način korisnici štede vreme jer ne moraju da se vrate do svog računara da bi ponovo poslali materijal za štampu.

Pročitajte i:  Profesionalni fotoaparati će uskoro stavljati digitalni potpis na fotografije

Adam Žilbe, marketing menadžer za rešenja u kompaniji Canon Europe, istakao je prilikom promovisanja nove verzije rešenja da je u trenutnim ekonomskim okolnostima, racionalizacija veoma važna za poslovanje. „Novi uniFLOW OM 4.0 obezbeđuje korisnicima uvid u to koliko troše na štampu, kao i preporuku uređaja koji je najisplativiji za svaki posao štampe“, rekao je Žilbe i nastavio: „Canon je posvećen snabdevanju svojih korisnika moćnim rešenjima koja čine pravu razliku u načinu na koji poslovanje funkcioniše. Bilo povećanjem efikasnosti štampanja i uštede vremena ili omogućavanjem pojačane kontrole nad troškovima štampe, uvođenje rešenja uniFLOW OM 4.0 može pozitivno da utiče na profitabilnost poslovanja.“

Najnovija verzija „uniFLOW OM“ rešenja takođe sadrži i „pop-up” alat koji izračunava troškove svakog posla štampe i identifikuje alternativni uređaj koji će procesuirati taj posao po manjoj ceni. Ova informacija pruža korisnicima bolje razumevanje troškova štampe i pomaže im da izaberu najprikladniji i, sa aspekta troškova štampe, optimalan uređaj za konkretan posao. „uniFLOW OM 4.0“ može da se integriše sa vodećim softverskim paketom za upravljanje dokumentima, „eCopy“. Korisnici softvera eCopy takođe mogu da upravljaju finalnim rezultatom štampe upotrebom poznatog interfejsa, koji promoviše lakoću upotrebe. Poslovi štampe koji se čuvaju na serveru mogu se pregledati, proslediti na štampu ili obrisati preko dodatnog „eCopy konektora“ pod nazivom „eCopy Secure Print Client“. „uniFLOW OM 4.0“ je sada dostupan i u Adriatik regionu.

Pročitajte i:  Novi 315. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj prodavnici!

Izvor: Canon, TVCOM, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,