Canyon URBAN ART konkurs

clip_image001Svi ljubitelji grafita imaju još dve nedelje da dostave svoje radove na prvi međunarodni URBAN ART konkurs kompanije Canyon – trajanje konkursa produženo je do 30. aprila. Posetioci virtuelne galerije sada mogu i da glasaju za svoje omiljene radove.

Do sada, blizu stotinu radova je postavljeno na http://urban-art.canyon-tech.com, a umetnici dolaze iz celog sveta: Letonije, Indonezije, Rumunije, Australije, i mnogih drugih zemalja. Posetioci iz preko 55 zemalja su prošli kroz našu virtuelnu galeriju, što se može videti na sajtu posvećenom ovom konkursu. Sve radove će ocenjivati Canyon korporativni tim, kao i međunarodni panel stručnjaka iz oblasti urbane umetnosti: Ryan Seslow, Brenna sa urbanartcore.eu i Lora Zombie.

Možete ilustrovati koncept urbanog života: muzika, street art, grafiti, neboderi, svetla, bilbordi, moda, automobili, arkadne igare, noćni život, itd. Za najbolje, obezbeđene su i zanimljive nagrade kao što su iPod Touch, Sony Playstation 3, Bamboo Pen & Touch tablet, i dr.

· Digitalni dizajn: obuhvata grafički dizajn, slikarstvo ili bilo koje drugo delo kreirano upotrebom računarskih programa kao što su Adobe Photoshop ili Illustrator.

· Crteži i slike: Sve je dozvoljeno: olovke, grafit, markeri, skice, sprej, boje i matrice – sve dok je tehnika primenljiva na papiru, kartonu ili platnu.

Posetite sajt http://urban-art.canyon-tech.com/ kako biste otvorili nalog, otpremite svoj rad u nekoliko jednostavnih koraka, i podelite svoj talenat sa svetom. CANYON garantuje da vaš identitet neće biti otkriven, osim ako vi to dozvolite.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,