Career Days: Brže do posla

bussines Career Days, centralni događaj iz oblasti zapošljavanja i razvoja karijere u našoj zemlji, održaće se petnaestu godina za redom i pokušati da pomogne u rešavanju problema nezaposlenosti.

Career Days će 20. i 21. aprila u Sava Centru, omogućiti mladim i ambicioznim ljudima u potrazi za poslom, da stupe u direktan kontakt sa poslodavcima, HR menadžerima kompanija i da na taj način brže i lakše dođu do zaposlenja. Kompanije koje tradicionalno učestvuju na Career Days-u smatraju da najkvalitetniji kadar mogu zaposliti upravo na ovaj način. Inicijativa koju mladi ljudi pokazuju dolaskom na Career Days, proaktivnost, priprema za intervju, motivacija, dobro napisan CV, informisanost, izdvajaju ove kandidate u odnosu na ostale.
Prošle godine je učestvovalo preko 50 kompanija iz raznih delatnosti (bankarstvo i finansije, telekomunikacije, revizija, konditorska industrija, marketing, farmacija, građevinarstvo), događaj su propratila 44 medijska sponzora, a sam sajam je posetilo više od 10 000 ljudi.

Za više informacija posetite www.careerdays.org.rs .

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,