BIZIT plus

Casa Systems CMTS rešenja: Kablovski internet sledeće generacije

Kablovski internet predstavlja jednu od najbrže rastučih tehnoloških struktura u današnjem svetu. Provajderi kablovskog interneta moraju da pažljivo prate sve tehnološke inovacije koje im omogućuju kompetitivnu prednost a njihovim korisnicima veći kvalitet usluge i niže cene.

router11Kablovski internet DOCSIS 3.0 Gold sertifikacije predstvalja značajan korak napred na ovom polju a donose ga Casa Systems CMTS (Cable Modem Termination System) rešenja koja objedinjuju funkcionalnosti za video-over -MPEG i video-over-IP u samo jednoj platformipo izuzetno kompetitivnoj ceni.

Ovakvo objedinjavanje tehnologija obezbeđuje jedinstvenu tačku za upravljanje HFC spektrom i resursima za sve digitalne usluge, kao i jednostavan prelazak sa jedne na drugu arhitekturu, i to bez skupih troškova nadogradnje.

Casa Systems CMTS rešenja nude sve funkcionalne komponente potrebne za: digital broadcast, digital simucast, switched digital video, kao  i unicast usluge. To su sve oblasti gde je moguće uočiti najveći broj novih usluga i korisničkih funkcionalnosti, pa samim tim i ovi uređaji predstavljaju tačku interesovanja za sve profesionalce iz ove oblasti.

• MPEG – Edge QAM :

Casa Systems CMTS izvršava i podržava funkcije i tradicionalnog EDGE QAM, Conditional Access enkripciju, kao i QAM modulaciju. Ovakvo CMTS rešenje je dramatično povećalo gustinu signala i smanjilo troškove u odnosu na tradicionalno Edge QAM rešenje (M-CMTS).

• Video – over – IP :

Casa Systems CMTS rešenja obezbeđuju fleksibilnu i potpunu implementacija DOCSIS 3.0 po ceni koja će omogućiti video-over-IP, kao ekonomično i održivo rešenje. CMTS sprovodi hijerarhijsku QoS šemu, čime dozvoljava deljenje RF spektra između MPEG saobraćaja i IP saobraćaja, sa garantovanom brzinom i jitter-om.

Casa Systems je jedini proizvođač, koji proizvodi samo DOCSIS 3.0 CMTS rešenja, a koja su sva sertifikovana kao full gold-level DOCSIS 3.0 specifikacija, od strane CableLabs, sa implementiranim punim DOCSIS 3.0 feature setom.

Naravno, ova rešenja su prisutna i u našem regionu, gde lokalni provajderi kablovskog interneta grabe krupnim koracima da instaliraju najsavremenije sisteme i obezbede vrhunsku uslugu svojim korisnicima. Linkom-PC doo, Beograd, u sklopu svoje Demo Lab postavke, ima instaliran demo uređaj Casa Systems, model C3200, i organizuje tehničke workshop prezentacije za zainteresovane korisnike i ambiciozne profesionalce iz kablovske industrije.

Da rezervišete svoja mesta na demonstraciji ovog uređaja kao i za više informacija o Casa Systems rešenjima: info@linkompc.com ili http://www.linkompc.com.

Portfolio Casa Systems proizvoda:

Casa Systems C1G CMTS

DOCSIS 3.0, 1RU, maksimalni kapacitet 8 DS (Downstream) x 8 US (Upstream)

Casa Systems C2200 CMTS

DOCSIS 3.0, 1RU, maksimalni kapacitet 32 DS x 32 US

Casa Systems C3200 CMTS

DOCSIS 3.0, 3RU, maksimalni kapacitet 48 DS x 48 US

Casa Systems C10G CMTS

DOCSIS 3.0, 12RU, maksimalni kapacitet 384 DS x 384 US

Casa Systems C100G CMTS CCAP

DOCSIS 3.0, 13RU, CCAP

 

Facebook komentari: