Računari i Galaksija

Cisco na CES-u 2009

cisco_media_hubs_010709f_370 Na međunarodnom sajmu potrošačke elektronike 2009 (Internatonal Consumer Electronics Show– CES) u Las Vegasu, Cisco® je predstavio nove potrošačke tehnologije i inicijative koje omogućavaju povezivanje u „Pametnu kuću“ donoseći novu klasu neodoljivih komunikacija i zabavnih iskustava. Ovaj servis podrazumeva pristup svim kućnim digitalnim medijskim sadržajima bilo kada i sa bilo kog mesta.

Tokom konferencije za novinare na CES- u, predsednik i CEO kompanije Cisco® John Chambers i njegov senior tim izvršnih direktora razgovarali su o viziji kompanije koja se odnosi na novo, povezano korisničko iskustvo i najnovije proizvode kompanije koji podržavaju ovu viziju.

  • Linksys by Cisco wireless Home Audio Solution predstavlja bežični kućni audio sistem koji koristi bežičnu –N tehnologiju za isporuku bogatog audio doživljaja u bilo koju sobu u prostoriji, čime korisnici pomoću besprekorne sinhronizacije mogu stvoriti atmosferu žurke.
  • Linksys by Cisco Media Hub je osmišljen da pojednostavi pristup digitalnom sadržaju kao i interakciju, zatim sakuplja, organizuje i predstavlja sav digitalni video, fotografije i muziku koje korisnici šire kroz različite uređaje u kući.
  • Cisco Eos je moćna, integrisana platforma koja integriše osobine društvene mreže, upravljanja sadržajem i upravljanja sajtom u jedinstveno funkcionalno okruženje, dopuštajući vlasnicima sadržaja da dostave virtuelno korisničko iskustvo, povećavajući mogućnosti za prihode i smanjujući operativne troškove.
  • Cisco Consumer Channel Network (CCN) predstavlja deo nagrađenog Cisco Channel Partner Programa, novi je program u SAD i Kanadi, specijalno razvijen za prodavce koji snabdevaju kupce u kući i manjim kancelarijama.
  • Cisco Device Connections Program je licencni program koji omogućava proizvođačima da koriste Home Network Administration Protocol (HNAP) u mnoštvu mrežno povezanih uređaja.
Pročitajte i:  PC Press Giveaway za 3K pretplatnika na YouTube-u!

Izvor: Attache PR, Cisco, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,