Čist vazduh uz veliki TV ekran

Legendarni Sharp nudi veoma interesantne modele televizora, a na domaćem tržištu je aktuelna i zanimljiva akcija koja kombinuje veliki TV i sve popularniji uređaj u našim domovima – prečišćivač vazduha.

PCPress.rs Image

Veliki TV

Šta tačno možete da očekujete ako odaberete ovakvu kombinaciju? S jedne strane, uživanje u ogromnom ekranu i svemu što ono pruža, a s druge strane, čiste udisaje punim plućima. Sharp 70DN5 televizor dijagonale čak 70 inča nudi dimenzije koje su ne tako davno posmatrane kao gigantske i cenovno teško dostižne. Konstantan razvoj tehnologija 4K panela i unapređenja proizvodnog procesa dovode do mogućnosti da se ovako veliki paneli mogu naći u televizorima usmerenim ka širem spektru kupaca. 70-inčni VA panel koristi DirectLED tehnologiju pozadinskog osvetljenja i ima 10-bitnu (8bit+FRC) paletu boja. Televizor podržava HLG, HDR10 i DolbyVision standardne kada je u pitanju HDR prikaz.

I pored velikih dimenzija, Sharp 70DN5 poseduje izuzetno tanak ram za panel. To omogućava upotreba aluminijuma u kompletnom ramu, pa se time dobija i adekvatna čvrstina, uz tanke okvire čime se dobija atraktivan dizajn. Donji deo kućišta deblji je sa zadnje strane i na njemu se nalaze svi standardni audio-video priključci. Od Wi-Fi standarda podržan je 802.11ac, što omogućava visoke brzine transfera i smanjuje potrebu da se televizor povezuje mrežnim kablom sa Internet ruterom.

Pročitajte i:  Novi 32-inčni 4K pametni monitor kompanije LG ima ugrađene Netflix i Google Calendar funkcije 

PCPress.rs Image

Sharp 70DN5 pokreće operativni sistem Android 11, što je uvek najbolje rešenje koje donosi visoku fleksibilnost uređaja. Na raspolaganju su sve moguće aplikacije raznih video-provajdera, pa korisnik može da konzumira bilo koji video-sadržaj. Sistem pokreće Ace Pro Ultra SoC s dva jezgra, što je dovoljno za navedene video-primene. Daljinski upravljač koristi kombinaciju IC i Bluetooth komunikacije, a tu je i opcija kontrole televizora preko Google asistenta.

Sharp 70DN5 poseduje Harman-Kardon audio-sistem koji podržava sve aktuelne Dolby i DTS standarde. To su dva zvučnika snage od po 10 W, plus sabvufer od 20 W. Kada je u sobi 70“ televizor, logično je razmotriti i investiciju u neki poseban audio-sistem. Ipak, ukoliko to ne učinite, zvuk koji pruža Sharp 70DN5 je sasvim zadovoljavajući.

Čist udah punim plućima

Stižemo do onoga što Sharp nudi kao bonus koji ponudu čini zanimljivijom – uređaja za prečišćavanje vazduha. Svaki kupac ovog televizora na poklon dobija i Sharp UA-HD40E-L prečišćivač vazduha. On koristi Plasmacluster Ion tehnologiju prečišćavanja vazduha, sa više pozitivnih i negativnih jona u prostoriji u odnosu na šumu! Tu je i posebni ION SHOWER režim za intenzivno čišćenje vazduha. Uređaj je predviđen za prostorije veličine do 26 kvadrata.

Pročitajte i:  Novi 32-inčni 4K pametni monitor kompanije LG ima ugrađene Netflix i Google Calendar funkcije 

PCPress.rs Image

UA-HD40E-L koristi tri vrste filtera: pred filter, koji sprečava prašinu da prodre u uređaj, filter za mirise, kao i HEPA filter, pri čemu potonji zadržava 99,97% čestica veličine do 0,3 mikrona. Uz pravilno korišćenje, njegov vek trajanja je čak do 10 godina, tako da spram tipičnih 90-180 dana kod konkurencije donosi velike potencijalno uštede. Tako možete bezbedno i prirodno neutralisati viruse, mikrobe i neprijatne mirise u prostoriji. Efikasnost ovog uređaja je dokazana u opsežnim naučnim studijama. Odabirom ove ponude možete uživati u sjajnom prikazu velikog ekrana televizora, ali i u svežem, čistom vazduhu i jednostavno se osećati dobro u svakom trenutku, u svakoj prilici, a ponajviše prilikom maratonskog gledanja popularnih serija i drugih sadržaja.

Korisna adresa: sharpconsumer.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,