Coinbase nadgleda ispravku veba i aplikacija

Coinbase, jedna od najvećih berzi kriptovaluta, kaže da prati ispravku delimičnog prekida rada koji je uticao na njenu veb lokaciju i aplikaciju. Prema statusnoj stranici kompanije, korisnici su imali poteškoća pri prijavljivanju ili učitavanju stranica – i dok ostatak infrastrukture kompanije nije bio pogođen, najlakši načini za korišćenje tih usluga su prekinuti.

PCPress.rs Image

Coinbase je na Twitteru objavio da ima problema sa mrežnom vezom i najavio da je popravka implementirana oko sat i po kasnije. Prekid se dogodio pošto je FTT, kriptovaluta povezana sa drugom velikom berzom pod nazivom FTX, počela da pada, a još jedna berza, Binance, objavila je da namerava da kupi FTX.

Ovo nije prvi put da se Coinbase bori da se nosi sa porastom trgovanja; ranije ove i 2021. imao je velike prekide pošto su cene kriptovaluta generalno pale. Čini se da ovaj slučaj nije tako ozbiljan, mada je verovatno manje trgovaca koji lupaju po Coinbase serverima nego kada, recimo, cene Ethereuma ili Bitcoin-a počnu da variraju.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: