Comtrade je predstavio Tesla Smartphone 9.2

Kompanija Comtrade je predstavila najnoviji model Tesla pametnog telefona, Tesla Smartphone 9.2 koji prati novitete koji su protekle godine obeležili industriju mobilnih telefona.  PCPress.rs Image

Smartphone 9.2 ima ekran sa odnosom stranica 19:9 i poseduje izrez, čime je postignuto maksimalno iskrišćenje ekrana sa 5,86 inča. Telefon je opremljen Smart Eye Protection tehnologijom koja redukuje emisiju štetnih plavih nijansi boje, kao i čistačem otiska prsta. Operativni sistem ovog telefona je Android 8.1 Oreo, koji nije opterećen dodatnim i najčešće nepotrebnim aplikacijama, što korisnicima omogućava više slobodne memorije i komforniji rad.

Na poleđini Tesla Smartphone-a 9.2 nalazi se dvostruka kamera, u konfiguraciji 16 MP + 5 MP, a omogućen je i bokeh efekat (zamućena pozadina). Prednja kamera ovog telefona je 16 MP pored koje se nalazi blic.

Telefon ima opciju za dve frekvencije prilikom bežičnog prenosa podataka, standardna 2,4 GHz i 5 GHz,koja omogućava stabilniju vezu i brži prenos podataka. Pored ovoga telefon poseduje i Bluetooth 5.0 koji donosi poboljšanje u pogledu performansi, a i mogućnost povezivanja sa dva bluetooth uređaja istovremeno. Raspolaže baterijom od 3.000 mAh, a opcija Reverse Charge omogućuje i da se preko ovog telefona puni drugi uređaj. Telefon takođe ima i opciju korišćenja dve SIM kartice.

Pročitajte i:  Tesla radi na razvoju robotaksija

Tesla Smartphone 9.2 opremljen je osmojezgarnim MediaTek Helio P22 procesorom koji radi na 2GHz, te je uparen sa 4GB radne memorije i poseduje 32 GB skladišnog prostora.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,