ComTrade: Kompanija HERMES SoftLab predstavila nova gejming rešenja na IGE 2010 sajmu u Londonu

Comtrade_1RJ4184 - London_26januar2010 Po treći put zaredom, ComTrade Group je nastupio na jednom od najprestižnijih svetskih skupova na polju gejminga. ComTrade kompanija HERMES SoftLab, poznata po svojim visokokvalitetnim IT rešenjima i razvoju softvera, postavila je svoj štand na sajmu IGE 2010 (International Gaming Expo) koji je danas otvoren u londonskom Earls Court-u i traje do 28. januara. Sajam okuplja gotovo sva najveća svetska imena iz ove profitabilne industrije.

HERMES SoftLab već skoro dve decenije kreira napredna softverska rešenja za klijente iz različitih poslovnih oblasti, a u proteklih nekoliko godina je uspostavio čvrstu saradnju sa globalnim partnerima koji se bave prodajom kazino opreme i onlajn gejmingom. Na IGE 2010 sajmu HERMES SoftLab predstavlja svoje nove tehnologije i softverske proizvode za gejming industriju (Remote Gaming Server, G2S modul ), a poseban naglasak je ove godine stavljen na rešenja za onlajn igre na sreću, kategoriju koja veoma brzo napreduje na svetskom tržištu softvera. Stoga se i štand kompanije ove godine nalazi upravo u delu sajamskog prostora posvećenom onlajn rešenjima, što bi trebalo da rezultira većim brojem kontakata i potencijalnih ugovora u ovoj oblasti.

Aleš Gornjec (Business Development Manager for Gaming) je ispred HERMES SoftLab-a izjavio: “U toku prve polovine 2010. ćemo na tržište plasirati nekoliko veoma zanimljivih novih usluga razvoja. Namera nam je da štand HERMES SoftLab-a učinimo mestom gde će se okupljati svi oni koji žele da nauče nešto više o našim izuzetnim softverskim rešenjima za kazina i online igre na sreću.”

Pored menadžera i prodajnog osoblja, na IGE 2010 sajmu će biti prisutni i ključni inženjeri tih softverskih rešenja, koji će zainteresovanim posetiocima moći iz prve ruke da objasne sve prednosti naših rešenja.

ComTrade Group

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,