BIZIT plus

ComTrade Shop postao sponzor Udruženja srpskih košarkaških sudija

ComTrade-Group-5 Na konferenciji za štampu organizovanoj 3.decembra 2009., u Kući Košarke objavljeno je partnerstvo između ComTrade Shop-a i Udruženja srpskih košarkaških sudija. Udruženje srpskih košarkaških sudija (USKS) okuplja licencirane arbitre koji vode zvanične košarkaške utakmice na svim nivoima i veoma je važan faktor za postizanje uspeha u ovom sportu. ComTrade Shop, kao deo ComTrade Grupacije koji je u direktnom kontaktu sa potrošačima, želi da promoviše fer-plej, integritet i nepristrasnost, vrednosti koje definišu kvalitetno sportsko suđenje, ali i kvalitetne međuljudske odnose.

Ugovor su potpisali Ilija Belošević, Predsednik Udruženja srpskih košarkaških sudija, i Tatjana Ferendino, menadžer za odnose sa javnošću ComTrade Grupacije.

ComTrade-Group-4 „Nakon skoro tri godine postojanja, Udruženje srpskih košarkaških sudija sa preko 900 članova izraslo je  stabilnu sportsku organizaciju, koja sigurno i permanentno funkcioniše na teritoriji Srbije. Iako smo važan i priznat činilac Košarkaškog saveza Srbije, mi smo nezavisna organizacija koja se bavi isključivo podizanjem nivoa košarkaškog suđenja i unapređenjem košarke u Srbiji. Kao neprofitabilna organizacija finansiramo se isključivo putem sponzora – donatora, koji na različite načine pomažu sve aspekte našeg rada.

Ugovor koji danas potpisujemo odnosi se na sezonu 2009/10, u kojoj će naše najkvalitetnije sudije na svojim dresovima u Košarkaškoj ligi Srbije, a zatim i u Superligi i Play-off-u, ponosno nositi ime i logo ComTrade Shop-a, maloprodajnog lanca ComTrade grupacije. Ujedno se zahvaljujem kompaniji što je našla interesa i sredstava da investira u razvoj košrakaškog sporta u Srbiji kroz finansiranje naše organizacije.“ izjavio je za novinare gospodin Belošević.

ComTrade-Group-2 Tatjana Ferendino se javnosti obratila sledećim rečima: „U prirodi sporta je da igrači budu u prvom planu, ali veoma važnu ulogu u razvoju srpske košarke odigrale su i sudije. ComTrade Grupacija je posvećena razvoju sporta u svim državama u kojima je prisutna, a ovim ugovorom želimo da nastavimo pozitivnu tradiciju i pomognemo domaćoj košarci da iznedri još jednu generaciju novih budućih „legendi“. Sigurni smo da će uz našu materijalnu i logističku podršku sudije moći još bolje da se koncentrišu na donošenje pravih odluka na utakmicama. Takođe se nadamo da će ugovor ComTrade Shop-a sa Udruženjem srpskih košarkaških sudija otvoriti sledeće poglavlje u istoriji domaće košarke, poglavlje u kome će neki novi klinci biti košarkaški ambasadori naše zemlje.“

ComTrade Group

Facebook komentari: