ComTrade: Veselin Jevrosimović na Svetskom Ekonomskom Forumu

Predsednik kompanije ComTrade Veselin Jevrosimović, od 6-8.aprila, boravi na Svetskom Ekonomskom Forumu u Latinskoj Americi

Predsednik kompanije ComTrade Group Veselin Jevrosimović učestvuje na Svetskom Ekonomskom Forumu u Latinskoj Americi, konferenciji koja se od 6-8. aprila održava u Kartageni, u Kolumbiji.

Ovom skupu će prisustvovati predstavnici uspešnih kompanija iz celog sveta koje beleže brz rast kapitala i odlične poslovne rezultate. Na konferenciji će biti reči o ekonomskim uslovima u Latinskoj Americi i mogućnostima intenracionalne poslovne saradnje u ovom delu sveta.

Jevrosimović će tokom boravka u Kolumbiji imati i niz sastanaka sa predstavnicima Hi-Tech kompanija koje posluju u oblastima gaming-a, Internet bezbednosti, kao i sa predstavnicima Javnog sektora više država. Pored individualnih sastanaka, on će biti učesnik u panelima o unapređenju zdravstva pomoću informacionih tehnoligija, poslovnoj etici u medjunarodnom poslovanju, i novim prilikama za razvoj biznisa u IT industriji.

Svetski Ekonomski Forum je neprofitna međunarodna ogranizacija koja se bavi pitanjima ekonomskog progresa i socijalnog razvoja u svetu, okuplja vodeće svetske naučnike, poslovne ljude i političke lidere, i organizuje čuveni godišnji skup u Davosu. ComTrade je od 2009. godine stalni član Svetskog Ekonomskog Foruma ( WEF).

ComTrade Group

Facebook komentari: