Čovek koji je prerano prodao kriptovalute

Misteriozni trgovac kriptovalutama izgubio je čak šest miliona američkih dolara, a tako što je svoj komad Dogecoin kolača prerano prodao.

PCPress.rs Image

Junak ove priče ipak nije ostao na ulici – ostvario je profit od oko dva miliona dolara, ali bi dobit bila daleko veća da je bio strpljiviji. Tvrdi da je srećan zbog zarađene sume, budući da mu je pošlo za rukom ono što je oduvek sanjao. Igrao se Shiba inu i Dogecoin valutama, a nervozan je bio zbog prve, jer joj je vrednost poslednjih meseci bila u konstantnom padu.

Nepoznati kripto-avanturista je u oktobru od prodaje Shiba inu zaradio 1,1 milion dolara, pa je tu sumu dodao na milion koji je ranije dobio od prodaje Dogecoin valute. Nakon što je okončao prodaju, Shiba inu je nastavila da raste, pa bi danas za istu količinu dobio oko tri miliona dolara.

PCPress.rs Image

Slično se dogodilo i sa Dogecoin valutom koju je prodao sredinom leta, te uzeo milion dolara – da je sačekao još jedan dan dobio bi čak sedam miliona. Ipak, moglo je da bude i obrnuto, a nestrpljivi trgovac kaže da je na kraju ipak kupio kuću za koju nije naporno radio.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Izgubljena lozinka krila tri miliona dolara
SBB

Tagovi: , ,