ePlaneta

Cuscal se distancira od Binance

Kompanija Cuscal distancira se od svog partnera Binance.

PCPress.rs Image

Kompanija Cuscal je donela odluku da prekine podršku za nezavisnog dobavljača plaćanja Binance na svojoj berzi. Time je osvetljeno polje „prevara“ naloga i preuzimanja ID-a i kripto transakcija.

Binance Autraija je nedavno objavila suspenziju svoju usluga u australijskim dolarima u zemlji zbog obustave saradnje sa Cuscal. Cuscal je nakon nekoliko nedelja čutanja izdala saopštenje prema kojem ukazuje da je u Australiji izvršen niz prevara u okviru plaćanja. Nakon što su uočili prevare doneli su odluku da zaštite platni sistem Australije.

Kako bi uspeli u svojoj novoj nameri zaštite rešili su da podignu nivo svoje posvećenosti i da zaštite svoje klijente. Cuscal je ukinuo sve klijente i trgovce koji ne ispunjavaju uslove za prijem i usklađenosti naknadno.

Binace Australija je 18. maja saopštila da njihov dobavljač usluga plaćanja treće strane ne želi više saradnju i pokušali su da pronađu alternativnog partnera. Cuscal trenutno pokušava da reši problem sa korisnicima koji žele da povuku australijske dolare sa platforme.

Pročitajte i:  Australija: X ne bi trebalo da postavlja granice internet zakona

Izvor: coinculture.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,