ASUS Zenbook

D-kit: Novi servis za promociju malih i srednjih preduzeća na digitalnim medijima

Jacob-Kobi-Gamliel,1 Real Time Group u saradnji sa izraelskom kompanijom iSOCIA, predstavila je prvi put srpskoj javnosti revolucionarni servis D-kit Srbija, koji nudi efikasno rešenje za pozicioniranje malih i srednjih preduzeća na tržištu, kao i promociju na web-u, društvenim mrežama i mobilnim platformama.

S obzirom na to da su se Internet generalno, društvene mreže i mobilne platforme već pokazali kao vrlo uticajni kanali komunikacije preko kojih možete biti u kontaktu sa saradnicima i konkurencijom, direktno ili indirektno, D-Kit predstavlja korak dalje i znači konkretne mogućnosti za mala i srednja preduzeća, njihovu bolju vidljivost i samim tim efikasnije poslovanje.

„D-Kit je proizvod izraelskih stručnjaka i do sada je naišao na izuzetnu primenu u svetu. Brojne kompanije su prihvatanjem ovog servisa znatno unapredile svoje poslovanje i modernim kanalima komunikacije osvojile nove delove tržišta, tako što su postale bliske i prepoznatljive velikom broju korisnika društvenih mreža i mobilnih platformi. Sve ovo je deo naše globalne stvarnosti, brzog osvajanja i usvajanja novih tehnologija. Ako sami ne idete u korak sa svetom, svet će otići dalje i bez vas“, rekao je Jacob Kobi Gamliel, osnivač i generalni direktor kompanije „iSOCIA“.

Pročitajte i:  Facebook otkriva da su najčitaniji postovi besmislena pitanja, a ne politika

„Boravak od nekoliko dana ovde u Srbiji učinio je da shvatim koliki je potencijal ovog tržišta i njegova neosporna otvorenost za naše usluge. Pravila igre u marketingu su se promenila, kvantitet više nije jedini cilj, potrebna vam je kontrola isplativosti investicija. D-Kit će definitivno pomoći lokalnim kompanijama da na efikasan način, koji mogu sebi da priušte, promovišu svoje poslovanje, a to će dovesti do unapređenja u reputaciji i prodaji, ali i podizanju svesti tih kompanija“, dodao je g-din Gamliel.

“Dolazak D-kit servisa na srpsko tržište predstavlja veliki iskorak i šansu za unapređenje poslovanja domaćih malih i srednjih preduzeća. Mogućnost da komunicirate preko mobilnih platformi, kontrolišete svoje online prisustvo, merite oglašavanje konkurencije, upravljate mailing listama i stvorite odličan mrežni prolaz koji vam omogućava slanje SMS poruka na gotovo sve mobilne telefone u regionu, učiniće da idete u korak sa svetskim načinom poslovanja i kompanijama vašeg ranga“, rekla je Andrijana Tomić, direktor Real Time Grupe, koja je partner za srpsko tržište.

D-kit Srbija nudi i analizu tržišta, izradu sajta optimizovanog za mobilne aparate, alate za lakšu direktnu komunikaciju sa korisnicima, ali pre svega, lakšu dostupnost usluga i proizvoda i njihovu vidljivost u okviru modernih sredstava komunikacije. Ovakav servis pomaže ostavrivanju cilja svakog proizvođača ili onoga ko se bavi pružanjem usluga – da na efikasan način dopre do onih kojima su proizvodi, odnosno usluge, namenjeni.

Pročitajte i:  Facebook, Google i Twitter možda odlaze iz Hong Konga

Izvor: Real Time Group

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , ,