D-Link potvrdio Digital Network kompatibilnost za Windows 7

atte7d3fKompanija D-Link, vodeći svetski proizvođač mrežne i komunikacione opreme za sve segmente korisničkih i poslovnih okruženja, pozdravila je unapređenja u kompatibilnosti sa mrežnim uređajima koje donosi novi operativni sistem Windows 7.

D-Link je, kao jedan od značajnijih Microsofotovih partnera, tokom razvoja novog operativnog sistema bio u mogućnosti da sprovede opsežna i temeljna testiranja kako bi osigurao da svi D-Linkovi proizvodi, uz jednostavnu instalaciju, rade s maksimalnom funkcionalnošću u Windows 7 okruženju.

Osbert Ong, direktor odeljenja za istraživanje i razvoj proizvoda u D-Link Europe, istakao je da je jedna od najupečatljivijih inovacija koju donosi Windows 7 automatsko prepoznavanje i instalacija D-Linkovih mrežnih uređaja.

“Sposobnost jednostavnog povezivanja danas je od ključne važnosti. Novi operativni sistem Windows 7 pruža nam platformu koja osigurava jednostavnu upotrebu D-Linkovih proizvoda. Ova inovacija će nesumnjivo unaprediti upotrebljivost naših proizvoda a time i smanjiti pozive za tehničku podršku kao i eventualno vraćanje uređaja”, naglasio je Ong dodavši kako je D-Link s Microsoftom oduvek delio viziju jednostavne povezanosti i pristupa – u svakom trenutku i na svakom mestu!

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft je nadogradio besplatnu verziju Copilot-a na GPT-4 Turbo
SBB

Tagovi: , , ,