Da li će proizvodnja Cybertruck-a početi 2022?

Stranica posvećena proizvođaču električnih automobila i svim stvarima vezanim za električni kamion postaje sve nejasnija kao i informacije vezane za raspored proizvodnje EV-a.

PCPress.rs Image

Tesla opet pomera rok

Još u oktobru Tesla je izbrisao sve informacije o cenama i modelima sa sajta Cybertruck, ali je zadržao ključni detalj: vreme početka proizvodnje 2022.godine.

Sada, na istoj stranici za narudžbu, gde je jednom pisalo: „Moći ćete da završite svoju konfiguraciju kako se proizvodnja bliži 2022.godine“ sada stoji: „Moći ćete da završite svoju konfiguraciju kako se proizvodnja približava“.

Promena je izazvala zabrinutost nekih vlasnika rezervacija zbog još većeg odlaganja rasporeda proizvodnje, prema izveštaju sajta Edmunds. Elektični kamion je prvi put najavljen 2019.godine.

Čini se da se brisanje obaveštenja za 2022.godinu dogodilo neposredno pre Božića, na osnovu pretrage pomoću alatke Wayback Machine. Cybertruck bi trebalo da bude napravljen u Teslinoj najnovijoj gigafabrici u Ostinu u Teksasu. Ali fabrika se još uvek priprema za proizvodnju automobila sa alatima i opremom koji još uvek dolaze ove nedelje.

Pročitajte i:  Tesla povlači više od 2 miliona vozila

Tesla još uvek nije komentarisala planove proizvodnje Cybertruck-a. Takođe, kompanija više nema tim za komunikacije. Ni izvršni direktor Elon Musk ni zvanični Teslin nalog još nisu objavili na Twitter-u nikakva ažuriranja o električnom kamionu.

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,