ASUS Moneyback

Da li je ovo Huawei P50 Pro?

Huawei se tokom cele prošle godine borio da kreira nove proizvode, s obzirom da je većina njihovih dostavljača dospela na crnu listu zbog sankcija i nesporazuma sa Sjedinjenim Američkim Državama. Iako je kompanija prodala svoju Honor diviziju i nije još završila posao na HarmonyOS-u, Huawei gura napred sa novom perjanicom.

Huawei P50 Pro

Poznati liker OnLeaks, podelio je rendere novog Huawei P50 Pro telefona. Očekuje se da to bude flegšip kompanije u najvećem delu 2021. godine, dok Mate serija ne izađe. P50 Pro izgleda vrlo slično P40 seriji iz 2020. godine, mada se čini da je kineski gigant odustao od dual selfi kamere i dao prednost punch-hole isečku.

Procurele informacije sugerišu dimezije od 159 mm x 73 mm, što ga čini sličnim P40 Pro, pre svega što se tiče širine. Iako su određene informacije procurele u javnost, fotografija poleđine telefona još nema, a tehničke karakteristike nisu poznate. Huawei je uglavnom bio uskraćen za proizvodnju svojih Kirin čipova jer komponente za čipove proizvode američke kompanije, pa se postavlje pitanje već duže vremena šta će po tom pitanju Huawei uraditi, odnosno koji će hardver koristiti Huawei P50 uređaji. Nedavno objavljeni Nova 8 i Nova 8 Pro koriste i dalje Kirin čipove, pa je moguće da je Huawei ostavio jedan deo tih čipova za P50.

Pročitajte i:  Procurele Surface Laptop 4 i Surface Pro 8 fotografije

Izvor: androidpolice.com

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.