Deathloop besplatan za Prime korisnike

Vremenski FPS Deathloop Arkane Lion-a je besplatan na računaru za članove Amazon Prime-a. Imate rok do 10. januara da preuzmete igru. Pored toga, moraćete da povežete aktivni Epic Games Store nalog, ali Amazon je to učinio jednostavnim na stranici za preuzimanje. Ovo nije iznajmljivanje. Igra je vaša da je zadržite.

PCPress.rs Image

Božićna poslastica

Ovo nije prvi put da Amazon daje igračima praznične poklone. Prošle godine je to bio Dishonored 2, još jedan Arkane klasik. Kompanija takođe ima tendenciju da poklanja igre kako bi se poklopila sa svojim događajima Prime Day.

Što se tiče Deathloop-a, to je fantastičan naslov koji spaja napeto ludilo pucača iz prvog lica sa intrigom avanturističkog naslova stare škole kao što je Myst. Zarobljeni ste na ostrvu u vremenskoj petlji u stilu Dana mrmota i morate da nađete izlaz. Igra je puna promišljenih zagonetki i borba je zadovoljavajuća, što nije iznenađenje koje dolazi od ljudi koji stoje iza Dishonored-a.

Drugim rečima, ovo je jedno od najjedinstvenijih i najzabavnijih izdanja trenutne generacije. To je krađa po punoj ceni, tako da je besplatno ništa. Deathloop je takođe dostupan na Game Pass-u, ako je to vaša torba. Studio Arkane je trenutno zauzet radom na igrici zasnovanoj na Marvelovom stalnom lovcu na vampire, Blade-u.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: