Deezer servis i na televizorima

Deezer muzički servis, od nedavno dostupan i korisnicima u Srbiji, u budućnosti će biti dostupan i na pametnim televizorima.

deezerKompanija Deezer objavila je da će njena aplikacija za slušanje muzike biti dostupna na Samsung, Toshiba i LG televizorima.

Ograničenja se tiču godine proizvodnje uređaja, pa tako Deezer će biti dostupan na onima proizvedenim 2011. godine ili kasnije u slučaju kompanije LG, i takođe proizvedenim u prethodne dve godine kada je reč o Samsungu, ali će usluga što se njihovih televizora tiče biti dostupna samo u Evropi.

Što se Toshibe tiče, uređaji proizvedeni 2011. godine i noviji su podržani, a od regiona to su Evropa, Bliski Istok i azijsko-pacifički region, a kada govorimo o modelima proizvedenim 2013. godine tiče, na njima će usluga biti dostupna svuda u svetu.

“Posvećeni smo tome da uvodimo muzičku revoluciju. Deezer je već dostupan direktno na velikom broju hi-fi i auto opreme i naravno na smartfonima, tabletima i računarima, ali verujemo da će dolazak Deezera u središte televizijskog doživljanja označiti sledeću inovaciju u oblasti muzike. Za mnoge od nas, dnevna soba je srce kuće i mi želimo da Deezer bude deo toga”, rekao je izvršni direktor kompanije Deezer, Axel Dauchez.

Pročitajte i:  Novi napredni LG uređaji za moderan dom stigli su u Srbiju

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,