BIZIT plus

Com-4T postao Check Point Advantage partner

Kompanija COM-4T od januara 2013.godine, upotpunjuje svoj Security portfolio za ICT sisteme uz strateško partnerstvo sa kompanijom Check Point. Cilj ove saradnje je podizanje nivoakvaliteta zaštite od svih tipova napada, smanjujući komleksnost sigurnosti i ukupne troškove.

 

com4tlogo-325x241Jedna od najvećih prednosti ovog vendorskog rešenja je u razvoju inovacija zasnovanih na Software Blade arhitekturama, dajući korisnicima fleksibilno i jednostavno rešenje koje može biti potpuno prilagođeno sigurnosnim potrebama svake kompanije.

Check Point Software Technologies Ltd., lider u zaštiti od svih pretnji na internetu, je jedini proizvođač koji ide korak dalje u odnosu na tehnologiju i definiše sigurnost kao poslovni proces. Check Point 3D Security Analysis Report na jedinstven način integriše zaposlene, politike i njihovu primenu za veću zaštitu informacija i pomaže kompanijama da implementiraju plan bezbednosti. Pomoću ovog alata moguće je dobiti sveobuhvatnu analizu koja sumira sigurnosne događaje, njihove rizike i sanaciju. Automatski integriše bezbedonosne događaje sa različitih SW blade-ova: Application Control, URL Filtering, IPS, DLP, Anti Bot and Anti Virus.

Primer 3D Security Analysis Report-a, možete pogledati ovde.

Pročitajte i:  Google: Phishing i malver detekcija stiže na Android

COM-4T, Check Point Advantage partner, u cilju promovisanja bezbednosnog rešenja, pruža mogućnost svim zainteresovanim kompanijama potpuno besplatnu 3D Security analizu i podršku.

Kompanija COM-4T je sistem integrator orijentisana na pružanje usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, sposoban da realizuje moderno i efikasno ICT okruženje korisnika. Svoje celokupno poslovanje zasniva na standardima ISO/IEC 27001:2005 i SRPS ISO 9001:2008 i na taj način korisnicima nudi najkvalitetnija rešenja iz oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija.

Facebook komentari: