ERP 2024

Deezer stigao u Srbiju

Kompanija Telenor Srbija danas je najavila dolazak muzičkog servisa Deezer na domaće tržište.

604083_10151475513172209_1856793443_nMuzički servis Deezer trenutno funkcioniše u 182 zemlje u svetu i ima bazu od preko 20 miliona pesama koje korisnici mogu slušati na svom telefonu, tabletu, laptopu ili nekom drugom uređaju, sa pristupom internetu ili bez.

Radi se o pretplatničkom servisu koji je sada dostupan korisnima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+.

Korisnici pripejd Play+ tarfinog paketa moći će da odaberu jedan od dva ponuđena modela telefona – Telenor Smart i Samsung Ace Plus, a svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno da probaju servis u trajanju od 15 dana i dobijaju 500 megabajta za korišćenje servisa. Ako u roku od 30 dana dopune račun sa najmanje 500 dinara, dobijaju novih 30 dana korišćenja Deezer servisa i 500 megabajta za njegovo koriščenje.

Što se postpejd ponude tiče, postoje tri vrste Telenor Play+ paketa – M,L i XL, uz koje imaju mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, interneta i SMS poruka.

BCQoPepCAAAZNQg (1)U varijanti Telenor dodatka, mesečna pretplata na Deezer koštaće 490 dinara.

Dina Janevski, direktorka marketinških komunikacija i korisničkog iskustva u Telenoru, najavivši ovaj servis rekla je da se radi o jednom od najvažnijih projekata u godini, te da se njime Telenor obraća pre svega mlađim korisnicima, ali da će i u tokom godine imati puno projekata namenjenih ovoj populaciji. Pored toga, ona je istakla da je Telenor ponosan što se udružio sa ekspertima u jednoj oblasti, kakva je kompanija Deezer, kao i što imaju podršku muzičkih kuća kao što je Universal i Warner.

Na konferenciji povodom predstavljanja servisa Deezer u Srbiji govorio je i Laurent Billion, izvršni direktor međunarodnih operacija ove kompanije, koji je rekao da je suština Deezera u otkrivanju muzike.

“Želimo da ljudima omogućimo muzički doživljaj kakav nikad ranije nisu imali i ova saradnja sa Telenorom nam to omogućava”.

Više o Deezer servisu možete pronaći ovde.

Facebook komentari:

2 thoughts on “Deezer stigao u Srbiju

Comments are closed.