Dejting aplikacija Ship: Mesto gde vam drugi traže partnere

Dejting aplikacije su uglavnom mesta gde pojedinci ulažu napore u modernoj potrazi za „srodnom dušom,“ te iz fotelje svajpuju levo i desno, i druge korisnike obično ocenjuju samo na osnovu fotografija. Aplikacija Ship bi to mogla da promeni, budući da korisnicima dozvoljava da u proces uključe i prijatelje, a pod parolom „možda nas drugi bolje poznaju“.

PCPress.rs Image

Nedavno se pojavila i Android verzija aplikacije, pa sada i Android korisnici mogu da o potencijalnim partnerima i partnerkama raspravljaju u okviru grupnih poruka. iOS verzija se pojavila još u januaru, te se od tada polako penje na listi najpopularnijih dejting aplikacija kompanije MatchGroup, koja stoji i iza aplikacija Tinder, Hinge, OkCupid i PlentyofFish.

PCPress.rs Image

Ship aplikacija se tako izdvaja od drugih, a zato što se okreće pomalo zastareloj metodi takozvanog „provodadžisanja,“ najverovatnije zbog toga što i moderna ljudska bića svoje živote često konstruišu na temeljima onoga šta drugi misle o njihovim odlukama. Istina je da dejting aplikacije postaju sve važniji deo moderne potrage za partnerom ili partnerkom, pa se očekuje da u budućnosti i dalje evoluiraju, a kako bi uspešno spajale stare i nove prakse, te korisnicima pružile ono što im je potrebno, ili ono za šta drugi veruju da im je potrebno.

Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,