Računari i Galaksija

Dell predstavio novi AIO računar – OptiPlex 3011

Dell je predstavio novi All-in-One računar – OptiPlex 3011. Radi se o desktop računaru sa 20-inčnim ekranom, za koji iz Della kažu da je idealno rešenje za rad u administrativnim sistemima, bilo da je reč o kompanijama, školama ili drugim ustanovama.

OptiPlex 3011 AIO Touch Desktop with PeripheralsOptiPlex 3011 dolazi sa integrisanom web kamerom, mikrofonom i slušalicama za prenos glasa preko IP protokola. Ovaj model podržava i softver za zaštitu i kodiranje kompanije Dell, koji omogućava pouzdanu zaštitu podataka sa uređaja na cloud servis. Pored toga, novi OptiPlex 3011 poseduje Dell Desktop Cloud funkciju, koja je zasnovana na virtualnoj Dell Wyse WSM tehologiji. Uz ovu funkciju, mogućnosti OptiPlex 3011 računara se mogu deliti na više virtuelnih korisnika u izuzetno bezbednom okruženju sa centralizovanim upravljanjem i memorijom, uz isti izgled, performanse, osećaj i funkcije tradicionalnog računara.

Što se specifikacija tiče, tu je varijanta sa i5 procesorom treće generacije, kao i Pentium i Celeron procesorima i sa više opcija što se operativnih sistema tiče, od Ubuntua, do Windowsa 7 i novog Windowsa 8. Kompletne specifikacije pogledajte na zvaničnom sajtu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,