PC Press Studio

Direct Link: Dell Vostro A860

PCPress.rs ImageDell je obogatio ponudu poslovnih modela prenosnih računara na domaćem tržištu, ponudivši Vostro A860 seriju notebook računara za firme koje žele da svoje stare stone računare “pošalju u penziju” i standardizuju instaliranu hardversku bazu na savremenijoj, energetski efikasnijoj prenosnoj platformi.

Vostro A860 se može pohvaliti atraktivnom cenom, malom masom (od oko 2 kg), ergonomskim (anti-glare) odlikama LCD ekrana HDTV rezolucije i dijagonale 15,6 inča, dvojezgarnim Intel procesorom, proširivom DDR2 memorijom na 800 MHz, Bluetooth i Wi-Fi modulima. Poslovni kupci ovog Dell notebooka lako mogu da samostalno ili u dogovoru sa prodavcem Dell računara, usklade svoje potrebe za radnom memorijom u koliko one prelaze početnih 1GB. Prilikom kupovine Dell računara svim kupcima se pruža prilika da po specijalnim uslovima OEM kupovine dođu do Microsoft operativnog sistema i drugog Microsoft aplikativnog softvera po želji. 

Ekran HDTV rezolucije i širokog formata je naročito prijatan za gledanje, upravo zbog usklađene ekranske rezolucije i fizičkih dimenzija ekrana. Ikonice i detalji prikazani na ovom ekranu neće biti previše sitni i naporni za gledanje, čime je eliminisana osnovna zamerka poslovnih korisnika koji dosta vremena provode radeći na prenosnim računarima.

Pročitajte i:  Kako je AI tokom 2023. godine promenio internet

Crna boja i klasična, blago zaobljena forma kućišta, uklopiće se lako u bilo koje okruženje, a pre svega će delovati elegantno i poslovno. Dizajn ovog notebooka je umeren i poslovno orijentisan, crne boje (mat obrade u zoni odmorišta za dlanove) sa touch pad-om  u srebrnoj boji. Iznad tastature je karakteristična za Dell sjajna crna traka koja je u klavir-lak finišu, baš kao i okvir ekrana i njegova pozadina. Touch pad sa integrisanim trakama za skrolovanje je blago “upušten” u površinu odmorišta za dlanove. Prednja ivica notebooka sadrži audio konektore i LED indikaciju, na levom boku su VGA, Ethernet, Firewire, dva USB-a i čitač memorijskih kartica. Na desnom boku je modemski i strujni konektor.

Vostro A860 predstavlja zaokružen poslovni notebook za SMB sektor kome ne nedostaje ništa od ključnih tehnologija povezivanja i integracije u poslovno okruženje. Realno ne postoji prepreka da se ovaj notebook primeni i u kućnim uslovima, za primene poput krstarenja Internetom, korišćenja Web i Office aplikacija, uživanja u DVD video naslovima, obrade fotografija, prebacivanja DV snimaka sa kamere i drugih, manje zahtevnih aktivnosti.

Pročitajte i:  X blokira pretrage Taylor Swift... jedva 

Dell Vostro A860 se isporučuje sa preinstaliranim Ubuntu Linux operativnim sistemom, pa ga odmah možete isprobati pre kupovine.

Izvor: Direct Link
Više o računaru Dell Vostro A860 -> PC#151: 27. 12. 2008.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,