Zebra

Direct Link: Dell Vostro A860

Dell je obogatio ponudu poslovnih modela prenosnih računara na domaćem tržištu, ponudivši Vostro A860 seriju notebook računara za firme koje žele da svoje stare stone računare “pošalju u penziju” i standardizuju instaliranu hardversku bazu na savremenijoj, energetski efikasnijoj prenosnoj platformi.

Vostro A860 se može pohvaliti atraktivnom cenom, malom masom (od oko 2 kg), ergonomskim (anti-glare) odlikama LCD ekrana HDTV rezolucije i dijagonale 15,6 inča, dvojezgarnim Intel procesorom, proširivom DDR2 memorijom na 800 MHz, Bluetooth i Wi-Fi modulima. Poslovni kupci ovog Dell notebooka lako mogu da samostalno ili u dogovoru sa prodavcem Dell računara, usklade svoje potrebe za radnom memorijom u koliko one prelaze početnih 1GB. Prilikom kupovine Dell računara svim kupcima se pruža prilika da po specijalnim uslovima OEM kupovine dođu do Microsoft operativnog sistema i drugog Microsoft aplikativnog softvera po želji. 

Ekran HDTV rezolucije i širokog formata je naročito prijatan za gledanje, upravo zbog usklađene ekranske rezolucije i fizičkih dimenzija ekrana. Ikonice i detalji prikazani na ovom ekranu neće biti previše sitni i naporni za gledanje, čime je eliminisana osnovna zamerka poslovnih korisnika koji dosta vremena provode radeći na prenosnim računarima.

Pročitajte i:  Dobro došli na DIDS 2021 Digital

Crna boja i klasična, blago zaobljena forma kućišta, uklopiće se lako u bilo koje okruženje, a pre svega će delovati elegantno i poslovno. Dizajn ovog notebooka je umeren i poslovno orijentisan, crne boje (mat obrade u zoni odmorišta za dlanove) sa touch pad-om  u srebrnoj boji. Iznad tastature je karakteristična za Dell sjajna crna traka koja je u klavir-lak finišu, baš kao i okvir ekrana i njegova pozadina. Touch pad sa integrisanim trakama za skrolovanje je blago “upušten” u površinu odmorišta za dlanove. Prednja ivica notebooka sadrži audio konektore i LED indikaciju, na levom boku su VGA, Ethernet, Firewire, dva USB-a i čitač memorijskih kartica. Na desnom boku je modemski i strujni konektor.

Vostro A860 predstavlja zaokružen poslovni notebook za SMB sektor kome ne nedostaje ništa od ključnih tehnologija povezivanja i integracije u poslovno okruženje. Realno ne postoji prepreka da se ovaj notebook primeni i u kućnim uslovima, za primene poput krstarenja Internetom, korišćenja Web i Office aplikacija, uživanja u DVD video naslovima, obrade fotografija, prebacivanja DV snimaka sa kamere i drugih, manje zahtevnih aktivnosti.

Pročitajte i:  DuckDuckGo: Uspon bezbednog internet pretraživača

Dell Vostro A860 se isporučuje sa preinstaliranim Ubuntu Linux operativnim sistemom, pa ga odmah možete isprobati pre kupovine.

Izvor: Direct Link
Više o računaru Dell Vostro A860 -> PC#151: 27. 12. 2008.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,