Desk & More: Fleksibilne kancelarije za coworking

Uz kancelarije koje su dizajnirane da obezbede maksimum funkcionalnosti i produktivnosti, Desk&More raspolaže i salama za konferencije i sastanke, coworking‑om u tihoj zoni, udobnim lounge prostorima za odmor, neformalne sastanke i druženja, ali i brojnim korisnim servisima koji olakšavaju vođenje biznisa. Firma i radni prostor mogu rasti zajedno, iz meseca u mesec, ispunjavajući aktuelne potrebe

PCPress.rs Image

Fleksibilnost u Desk&More ima višestruko značenje, korisnik sam bira radno mesto prema stilu rada i zahtevima posla, u kancelariji ili u connectivity zoni, radnom separeu, lounge‑u ili coworking‑u, kao i kada želi da radi, jer je prostor otvoren 24/7 za članove. Fiksno ili fleksibilno radno mesto, ugovor na mesec dana ili duže, na korisniku je da odabere.

Mreža radnih prostora Desk&More trenutno obuhvata dve lokacije u centru grada. Ogroman, jedinstven i impresivan radni prostor Desk&More the Zoo prostire se na više od 4.000 kvadrata. Smešten u Kalemegdan biznis centru, nedaleko od zoološkog vrta, u potpuno renoviranoj nekadašnjoj fabrici tekstila, zgradi koja predstavlja jedan od simbola Beograda i spomenik kulture koji se nalazi pod zaštitom države. Inovativan i originalan dizajn kombinuje lepotu i prednosti stare arhitekture s pogodnostima modernih uslova za rad.

PCPress.rs Image

Desk&More the Zoo nudi raznolike zone za rad i saradnju jer raspolaže privatnim kancelarijama različitih veličina, velikim brojem sala za konferencije i sastanke, tihom zonom za rad sa fiksnim i fleksibilnim stolovima, radnim separeima, kao i velikim zajedničkim prostorijama za neformalne sastanke, druženja ili predah od posla.

PCPress.rs Image

Drugi prostor, Desk&More kod Vuka nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra, u nedavno renoviranom poslovnom centru Bulevar 79, u dinamičnom delu grada. Ovaj radni prostor, u skladu sa svojom lokacijom, dizajniran je tako da odaje čast Vuku Karadžiću, filologu, lingvisti i reformatoru srpskog jezika. Jedinstven i inspirišući stil i funkcionalne kancelarije kreiraju udobno radno okruženje i prijatnu atmosferu. Iako daleko manji, ovaj radni prostor organizovan je na isti način: kancelarije, coworking, sale za sastanke i konferencije, radni separe i lounge zona.

PCPress.rs Image

Na obe lokacije postoji i parking, javna gradska parkirališta i veliki broj GSP linija te su lako dostupni korisnicima. Bez obzira na odabranu lokaciju, na oba mesta korisnike čeka dinamična i moderna poslovna zajednica gde se nalazi veliki broj kompanija iz IT branše i drugih delatnosti, marketinške agencije, dizajneri, kao i timovi angažovani za potrebe određenih projekata.

PCPress.rs Image

Desk&More predstavlja idealno rešenje za kompanije koje tragaju za poslovnim prostorom a ne žele da smeste svoj biznis u stan, znajući da se u stambenoj zgradi pristaje na brojne kompromise koji mogu da ograničavaju razvoj firme, ali i svesni su prednosti poslovnog prostora A klase, posebno kada on kombinuje moderno okruženje u kome vlada dobra atmosfera koja je daleko od stroge korporativne.

Dodatna pogodnost ogleda se u činjenici da u Desk&More ne postoji obaveza dugoročnih zakupa ili zakupa velikog broja kvadrata. Biznis sada može biti smešten u profesionalno radno okruženje koje će mu pružiti sve preduslove da ostvari svoj puni potencijal dok istovremeno optimizuje troškove jer mesečni zakup uključuje i sve režije.

PCPress.rs Image

Svi zainteresovani mogu da pošalju najavu putem sajta ili društvenih mreža i najave obilazak prostora, a na raspolaganju je i besplatan probni dan kako bi se upoznali sa svim pogodnostima. Desk&More fleksibilne kancelarije pružaju korisnicima višestruku fleksibilnost, mogućnost odabira prostora za rad prema stilu i potrebama i sve to po pristupačnim cenama u radnim prostorima bogatim sadržajima.

Korisna adresa: deskandmore.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,