Data centri 2024

Devana organizuje prvi regionalni AWSome Day

AWSome Day SEE je događaj na kojem će Amazon Web Services (AWS) predstaviti svoju cloud tehnologiju regionalnom tržištu, srpskoj publici. Ovo je prvi put da Amazon Web Services organizuje ovakav događaj u regionu jugoistočne Evrope.

Web

AWSome Day će se po prvi put održati u Beogradu 11. aprila u Crowne Plaza hotelu na Novom Beogradu. Organizatori događaja su Amazon Web Services i lokalni AWS partneri Devana Technologies i CLOUDWEBOPS.

AWSome Day SEE će biti fokusiran na AWS usluge, partnerske programe, program sertifikacije i na predstavljanje svih tehničkih mogućnosti koje ovaj servis nudi. Predavači će biti eksperti iz samog AWS-a, tako da ćete imati priliku da čujete najsvežije i najaktuelnije informacije direktno od proizvođača.

AWSome Day SEE je koncipiran tako da ima dva paralelna toka:

  • Biznis kurs, gde će biti reči o tome kako možete da unapredite svoje poslovanje koristeći Cloud Computing i usluge AWS-a. Dobićete informacije kako možete da postanete AWS partner i kako da se uključite u AWS partnersku mrežu. Ovaj kurs je otvoren za sve poslovne ljude koji žele da se upoznaju sa AWS uslugama.
  • Tehnički kurs, na kom će se govoriti o konkretnim procesima vezanim za skladištenje, čuvanje i sigurnost podataka smeštenih na AWS-u i uopšte o radu sa AWS arhitekturom. Ovaj kurs će pomoći inženjerima i programerima da se bolje upoznaju sa tehničkom stranom ovog servisa.

Zainteresovani preduzetnici, poslovni ljudi, programeri, DevOps stručnjaci i svi koji žele da saznaju više o AWS-u mogu da dođu 11. aprila u Crowne Plaza hotel na Novom Beogradu. Svoju registraciju možete da obavite na ovom linku.

Više detalja o samom AWSome Day SEE možete pronaći na zvaničnom AWS vebsajtu, gde su objavljeni svi detalji i agenda događaja.

PC Press će vas obaveštavati o svim detaljima vezanim za ovaj skup, a u saradnji s kompanijom Devana, detaljnije ćemo predstaviti bar deo mogućnosti koje AWS nudi poslovnim korisnicima, internet preduzetnicima, ali i #DevOps, i #CloudWebOps programerima, svima koji se tako osećaju i svima koji žele da ova zanimljiva oblast bude njihov životni poziv.

2016-03-23

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,