Digitalna agencija optužena za nepristojan čet sa OnlyFans fanovima u ime influensera

Agencija koja je vodila naloge influensera na OnlyFans mreži, optužena je za lažno predstavljanje i komunikaciju sa fanovima u ime influensera. Pratioci modela priznavali su lične stvari digital marketing menadžerima agencije “Unruly Agency”.

PCPress.rs Image

Fanovi priznavali mračne tajne content creatorima

Unruly Agency je profesionalna kompanija za digitalni marketing koja, između ostalog, vodi naloge i za nekoliko OnlyFans zvezda, pomažući im da zakažu fotografisanja i sastanke. Međutim, njihov deo posla je i komunikacija sa raspomamljenim fanovima kojih je mnogo i na ovaj je način došlo do prekoračenja pristojnosti. Pratioci uticajnih modela priznavali su svoje fantazije i lične stvari nekome ko je zaposlen da vodi taj nalog. Sa njima nije komunicirala zvezda sa slobodnih fotografija.

Advokati o ovom pitanju imaju podeljena mišljenja. Jedni smatraju da je usluga agencije legalna (vođenje drušvenih mreža), a drugi da tumačenje zavisi od toga kako je kreator predstavio svoje usluge. Međutim, ovde je zanimljivo da su se sami zaposleni žalili da ih agencija primorava na nepristojan čet u ime zvezda golih fotogtafija. Ista kompanija tereti se za neprofesionalan odnos prema kreatorima profila. Kreatori su se žalili da su neke od njihovih fotografija objavljivane bez dozvole, a neke, umesto u ekskluzivni feed, stavljanje u javni feed. Bivši zaposleni kompanije tužili su agenciju za osvetničko otpuštanje i krađu plata. U ovoj se tužbi ponavlja da su zaposleni instruirani da se, pred fanovima, prave da su influenseri sa slika i četaju sa njima.

Pročitajte i:  TikTok se polako pretvara u veliki digitalni šoping centar

Izvor: theverge 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,