Digitalni marketing: 3 stvari koje morate da znate

Razvoj internet poslovanja uslovio je (r)evoluciju digitalnog marketinga. Kako se moderno poslovanje menja i usklađuje sa potrebama korisnika, tako se menja i marketing.

PCPress.rs Image

Sa novim tendencijama javlja se potreba za novim stručnjacima koji razumeju digitalni marketing, prepoznajući trendove koji će zavladati vrlo brzo. Jedna od retkih obrazovnih ustanova na našim prostorima koja svojim programima priprema marketare na sve izazove online tržišta, sadašnjosti i budućnosti jeste InternetAcademy.

1. Digitalni marketing se konstantno menja

Konstantno usavršavanje i edukacija su od presudne važnosti da bi se neko mogao nazvati stručnjakom za digitalni marketing. Zbog toga se prilikom školovanja na InternetAcademy nove efikasne metode uče kroz konkretne primere koji su efektni u praksi.

Od ključne je važnosti da neko ko želi da se bavi internet poslovanjem shvati koliko su brojne strategije i metode međusobno isprepletane.

Dobro predznanje i sertifikovana stručnost iza koje stoje svetske kompanije najbolji su preduslovi da se razumeju promene koje se upravo dešavaju u industriji. Ovo postaje jasno kad se shvati da marketing više ne može jednostavno da se osloni na kreativnost.

Pročitajte i:  McDonalds želi da udvostruči prodaju programa lojalnosti

Moderni digitalni marketing zahteva odlično dizajniranu i integrisanu infrastrukturu koja će dopreti do ciljne publike. To su sve segmenti koji zahtevaju stručnost i veštine koje prate najnovije trendove.

2. Ključ uspeha – neprestano usavršavanje

internet se neprekidno menja, pa pojedini noviteti i trendovi mogu iznenaditi i iskusnije marketare, a kamoli početnike. Odličan primer konstantne evolucije internet marketinga je promocija na Facebooku.

Do pre nekoliko godina remarketing pixel bio je nepoznanica, a sada online kampanja ne može da se zamisli bez njega. Ovo je samo jedan primer dinamičnosti online poslovanja i znanja koje mora da poseduje svaki profesionalac iz ove oblasti.

Zbog toga je sticanje znanja na InternetAcademy preporučljivo za svakog ko želi da bude uspešan u ovoj industriji. S obzirom na dinamičnost online poslovanja, InternetAcademy nudi specifično školovanje koje je uvek u korak sa najnovijim trendovima.

Programi koje nudi ova školska ustanova fokusirani su na edukaciju stručnjaka iz najtraženijih oblasti internet marketinga. Na ovaj način svako ko želi da ostvari uspešnu karijeru može da izabere oblast koja mu najviše leži – od internet prodaje do online PR-a. Interesantno je da su programi međusobno kompatibilni, pa tako neko ko je već savladao određenu oblast može mnogo da nauči ukoliko se odluči za dodatni program.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

PCPress.rs Image

3. Znanja omogućavaju odličnu karijeru

U skladu sa svojom reputacijom moderne obrazovne ustanove, InternetAcademy omogućava polaznicima da znanja stiču na najmoderniji mogući način – učenjem na daljinu. Pored tradicionalnog pristupa predavanjima, omogućeno je da polaznici savladavaju gradivo putem jedinstvene Distance Learning platforme.

Školovanjem na ovaj način polaznik sam sebi organizuje vreme za učenje i praćenje nastave, a sve što mu je potrebno nalazi se online. To znači da je za uspešno školovanje dovoljno imati kompjuter, internet konekciju i želju za uspehom.

Pored modernog pristupa školovanju koji se na njoj primenjuje, InternetAcademy otvara polaznicima vrata za sticanje međunarodno priznatih sertifikata. Reč je o potvrdi znanja koja izdaju najpoznatije svetske IT kompanije, a pre svih Google, što je siguran put ka odlično plaćenom poslu.

Iskoristite sve prednosti učenja od vrhunskih internet stručnjaka i za manje od 12 meseci steknite znanja koja će vam otvoriti vrata online tržišta. Saznajte više na InternetAcademy.

 

 

 

Facebook komentari: