Data centri 2024

Digitalni PC #237, za nestrpljive čitaoce

Dok odbrojavamo dane do #BIZIT2016 konferencije rešili smo da pretplatnike digitalnog izdanja malo ranije obradujemo novim brojem. U “PC” #237 smo se dohvatili svega po malo: od Hololens virtuelne realnosti, preko konzola nove generacije do svega što možemo očekivati od 5G mreža.

pcpress-237-cover-manji

Pozabavili smo se temom Windows 10, kao operativnog sistema kada ga koristi više korisnika, ali i aplikacijama za upravljanje skladištima nove generacije. Čitaćete o tome kako je raditi i uživati u svom poslu, ali i o evoluciji IT zanimanja. Spremili smo i raznovrstan hardver, bilo da vam treba novi, moderan, brz i lagan laptop ili multimedijalni NAS. Tu su i neki čudni miševi, koji se ne drže kao klasični, već vertikalno, a i digitalne beležnice i brave sa otiskom prsta

Apple iPhone 7 kao vesnik nove generacije najpametnijih pametnih telefona prošao nam je kroz prste i imali smo dovoljno vremena da ga detaljno istestiramo i vidimo sve prednosti i mane koje nosi najnoviji Apple uređaj.

Za vas koji se još niste prijavili za #BIZIT2016 odabrali smo nekoliko najzanimljivijih predavanja da vam zagolicamo maštu i da vas podsetimo da požurite, jer vreme za prijavu ističe u ponedeljak. Naravno, pre svega predlažemo da pročitate tekst Voje Gašića o Transformaciji poslovanja, temi o kojoj svi pričaju, a malo ko ume da vam objasni o čemu se tu zaista radi. Drugi Voja se potrudio da vam objasni kako funkcioniše prepoznavanje loptica i brojeva u igrama na sreću, koliko je taj sistem pametan i kako napraviti jedan za sebe.

Pročitajte i:  Microsoft ponovo otvara Windows 10 beta kanal za Windows Insider korisnike

Bacite pogled i na 31. stranu, spremili smo za vas specijalnu akciju u kojoj smo objedinili sve što volite – štampano izdanje časopisa za nedelju popodne, torbu da ga nosite sa sobom gde god krenete i digitalno izdanje za sve ostale situacije.

Za kraj vratite se na komentar Jovane Vukić i modernom “novinarstvu” i magičnim “Evo” naslovima, iznenadićete se koliko je Internet uticao na ovu profesiju i šta je nastalo kao rezultat kratke (d)evolucije.

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iPad)

Od danas i za iPhone 😉

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,