PC Press daje 3u1

Ako se još niste prijavili za Bizit 2016, imate vremena samo do 31. oktobra u 12 sati. Za one koji nikako nisu uspeli da uvrste ovogodišnji Bizit u raspored, spremili smo rezervni plan. Pretplatite se ili produžite pretplatu na časopis PC Press i dobićete digitalno izdanje besplatno na dve godine i torbu za laptop.

oglas-3u1.jpg

Uz pomoć naših izdanja pratićete redovno kako se odvija “Digitalna transformacija poslovanja”, a za one koji jedva čekaju da se i sami transformišu, pisaćemo o najboljim pristupima, metodologijama, alatkama, servisima i svim  ostalim stvarima neophodnim da svoje poslovanje prevedete u digitalnu eru.

Štampano izdanje dobijaćete godinu dana i paralelno ćete čitati digitalno izdanje na iPad-u ili bilo kom Android uređaju. Kad se naviknete na još bogatije, multimedijalno digitalno izdanje, dajemo vam priliku da ga čitate još godinu dana – potpuno besplatno. A kao znak pažnje za obeležavanje početka vaše digitane transformacije, uz sve to vam poklanjamo i torbu za laptop računar. Dovoljno je da popunite formular na stranici:

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

pcpress/3u1

 

Sve ostalo će rešiti naša služba pretplate. Želimo vam srećan početak transformacije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,