ERP 2024

Disney: Zaštitne maske u humanitarne svrhe

Disney planira da počne sa prodajom zaštitnih maski širom Sjedinjenih Američkih Država, a na prednjem delu bi trebalo da se nađu junaci iz različitih franšiza koje borave pod kišobranom ove kompanije. Milion maski biće donirano ugroženim zajednicama, dok će milion dolara od prodaje otići organizaciji MedShare.

PCPress.rs Image

Na maskama su se našli Anna i Elsa iz animiranog filma Frozen; Woody i Buzz Lightyear iz Toy Story; The Avengers; R2D2 i naravno Baby Yoda, a dizajnirane su prema uputstvima Centra za borbu protiv širenja zaraznih bolesti, i namenjene su za nošenje na javnim mestima, a kako bi se sprečilo širenje koronavirusa. Iz kompanije je moglo da se čuje da maske nisu namenjene medicinskom osoblju koji se bore protiv pandemije, već običnim građanima koji štite sebe od drugih, ali i druge od sebe.

PCPress.rs Image

Iako bi mnogi ovaj potez mogli da protumače kao ništa više od marketinškog poteza, činjenica je da su lica super-heroja i drugih poznatih junaka uvek dobrodošla, a najpre najmlađima koji u njih još uvek veruju.

Pročitajte i:  Kanada uzima pet procenata od prihoda streaming platformi

Izvor: The Verge

Facebook komentari: