Top50 2023

Dobar zvuk u pokretu

PCPress.rs ImageDobra muzika za dobro raspoloženje: smart telefoni, aplikacije i dodatni pribor bez kojih nema dobre zabave.

Slušanje muzike je omiljena zabava gotovo svakog korisnika smart telefona. Ali da bi muzika bila prijatna, zvuk mora da bude kvalitetan: ako ste ikada stajali pored nekog mladog čoveka koji je, držeći telefon u ruci, „odvrnuo zvuk do daske”, znate o čemu se radi. Mikrozvučnici ugrađeni u mnoge telefone zvuče jadno, kao što se i pokazalo na akustičkom testu. Dobri su samo za audio-knjige.

Da biste stvarno mogli da uživate u kvalitetnom zvuku na smart telefonu, predstavićemo vam najbolje muzičke telefone i aplikacije za posebne akustičke užitke.

Samsung Galaxy Note

Trenutni broj 1 na listi najboljih smart telefona sa svojim gigantskim ekranom nije pogodan samo za video-zapise i fotografije nego, poput modela Galaxy S2, ima dobru podršku za reprodukciju muzike. Oba alata su slična, tako da i model Galaxy Note ima veliki ekvilajzer i zvučne efekte. Ono što kod modela Note, u odnosu na Galaxy S2, predstavlja višak vrednosti, jesu opcije obeležavanja tekstova pesama, aktiviranje funkcije sleep i podela plejera u dva okvira na velikom ekranu. Interna memorija raspolaže sa srazmerno skromnih 11 GB, ali se lako može proširivati pomoću MicroSD kartice. Beli set In-Ear slušalica ostavio je solidan utisak zbog dobre reprodukcije basova, ali samo kada su slušalice savršeno postavljene u uho – inače je zvuk slab i „tanak”. Međutim, Samsung zajedno sa ovim modelom isporučuje i adaptere za slušalice različitih veličina. Ugrađeni zvučnik je sa 85 dB dovoljno glasan, ali zvuči prilično „siromašno“.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Opširnije na sajtu connect.pcpress.info

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,