BIZIT plus

Dodeljene plakete za inovativan i dosledan obrazovni rad na internetu

Povodom 20 godina kontinuiranog rada Internet kluba Srbije, sektora za nauku i obrazovanje, 17. novembra 2022. u Centru za promociju nauke su dodeljene plakete za inovativan i dosledan obrazovni rad na internetu na polju onlajn dostupnosti obrazovnih resursa i obrazovanja putem interneta.

PCPress.rs Image

Pre početka dodele priznanja prisutnima se obratio Predrag Milićević iz Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) govorom o ćirilici na internetu.

Upravni odbor Internet kluba Srbije, doneo je odluku da Univerzitetskoj biblioteci „Svetozar Marković“ iz Beograda  dodeli priznanje za kontinuirano istrajavanje na polju onlajn podsticanje  i dostupnosti obrazovnih resursa putem interneta.

PCPress.rs Image

Priznanje je plaketa za inovativan i dosledan obrazovni rad na interetu i nacionalni .СРБ internet domen e-едукација.срб. Odluka je doneta jednoglasno sa posebnom naznakom da se aktivnost Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković“ na ovom polju odlikuje jedinstvenim povezivanjem svih oblika delovanja na globalnoj mreži od dostupnosti digitalizovanih resursa i baza u obrazovanju i kulturi, inovativnih metoda i kontinuirane primene najsavremenijih alata u obavljanju obrazovne i kulturne misije kod nas.

PCPress.rs Image

Na istoj elektronskoj sednici, Upravni odbor Internet kluba Srbije, doneo je odluku da dodeli priznanje Darku Mirkoviću za kontinuirano istrajavanje na polju onlajn podsticanja  i dostupnosti obrazovnih resursa putem interneta.

Pročitajte i:  UA Day konferencija u Beogradu: višejezičan, digitalno inkluzivan internet za sve

PCPress.rs Image

Priznanje je plaketa za inovativan i dosledan obrazovni rad na interetu i nacionalni .СРБ internet domen e-едукатор.срб.

PCPress.rs Image

Odluka je doneta jednoglasno sa posebnom naznakom da se aktivnost Darka Mirkovića na ovom polju odlikuju jedinstvenim povezivanjem svih oblika delovanja na globalnoj mreži od klasičnog internet sajta do izuzetno obrađenih i realizovanih podsticajnih segmenata – poziva na obrazovanje i ovladavanje produktivnim veštinama na poslovnim društvenim mrežama na srpskom jeziku.

PCPress.rs Image

Upravni odbor Internet kluba Srbije povodom 20 godina rada jednog od najvažnijih svojih sektora – za nauku i obrazovanje dodeljuje i specijalnu plaketu za 20 godina obrazovanja na putu digitalizacije.

PCPress.rs Image

Dobitnik je Tamara Vučenović za 20 godina autorske emisije Digitalne ikone – RTS Radio Beograd 2 koja je jedinstvena po koncepciji i sadržaju u našoj medijskoj sferi. Ona dosledno obrađuje teme: novi mediji, veb-art, razvoj kompjuterske tehnike, digitalnih i internet oblika komunikacije.

PCPress.rs Image

Održavanje ovog značajnog okupljanja prijatelja srpskog interneta i Internet kluba u Beogradu je pomogao RNIDS.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,