Evil Dead: Preuzmite besplatnu igru

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Evil Dead: The Game i Dark Deity. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 24. novembra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Nova Evil Dead igra se pojavila 13. maja 2022. godine, što je bila dobra vest za ljubitelje horora, ali i cele ove franšize. U prvih pet dana nakon objave prodato je preko 500 hiljada kopija, što znači da je Evil Dead: The Game odmah bio veliki uspeh. Trebalo je da se pojavi još 2021. godine, ali je zbog pandemije i drugih poteškoća sve pomereno za ovu godinu. Tim je tako imao vremena da se pozabavi detaljima, što se izgleda isplatilo, budući da je novi Evil Dead naslov već prošao bolje od prethodne igre istog developera – World War Z.

Četvoro igrača može da preuzme uloge junaka iz brojnih Evil Dead filmova i serija, ili svi jednostavno mogu da budu različite verzije glavnog lika Asha. Peti igrač dobija ulogu lovca-demona, što znači da ganja ostalih četvoro koji sarađuju. Što su više uplašeni, to demon lakše može da ih obuzme, te da opsednutog natera da napadne ostale.

Pročitajte i:  Apple i Epic Games: Borba se nastavlja

Dark Deity je korak u Terrazael svet, a igrač dobija priliku da upravlja herojima koji žele da poprave sve i zaleče posledice bezumnih ratova i prekršenih zaveta. Junaci su kadeti na vojnoj akademiji Brookstead, a u pitanju su mladi ratnici kojima sudbina sprema ozbiljne stvari.

Ljubitelji strategija, ali i oni koji vole horor, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju sjajno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Evil Dead: The Game inače košta oko 40 evra, a Dark Deity oko 25 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,