BIZIT plus

Dodeljene su nagrade “dr Ilija Stojanović”

PCPress.rs ImageJuče su uručene nagrade “dr Ilija Stojanović” najboljim studentima Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Nataša Maksić i Milena Stojnić su kao najbolje diplomirane studentkinje (diplomirale su s prosečnom ocenom 10) nagrađene i sa po 1.000 evra i laptop računarima.

Ova priznanja, koja su im uručili predstavnici Telenor fondacije, dobili su i studenti čiji su radovi prezentovani na konferenciji TELFOR 2008. S ETF-a su nagrađeni Nikola Mijailović, Marijana Gavrilović i Stefan Rafajlović, a uspešne radove imali su i Gavrilo Bjeković i Amer Čelić (Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada). Dodeljena je i nagrada za rad objavljen u međunarodnim stručnim časopisima a podelili su je Predrag Ivaniš, Dušan Drajić i Branka Vučetić.

Nagrada “dr Ilija Stojanović” prošle godine je ustanovila Telenor fondacija u znak sećanja na našeg najznačajnijeg stručnjaka iz oblasti telekomunikacija. Ove godine nagrade je uručivao Ojsten Mikelsen, izvršni direktor tehnike Telenora. Nagrada se dodeljuje se najuspešnijim studentima, mladim naučnicima i istraživačima za doprinos u oblasti telekomunikacija.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,