Dome radni dome (Besplatno izdanje)

Rad od kuće je postao svakodnevica. Upravo je taj fenomen bio tema velikog istraživanja koje je PC Press sproveo u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo a čije smo rezultate ekskluzivno predstavili na nedavno održanoj konferenciji BIZIT. U ovom novom besplatnom specijalu, između ostalog, možete saznati rezultate našeg istraživanja koje obuhvata ugao zaposlenih, poslodavaca i studenata! Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

Rad na daljinu ili od kuće (engl. Work from Home – WFH) kao poželjan koncept obavljanja radnih zadataka u uslovima pandemije uskoro slavi drugi „rođendan“. Ono što je početkom 2020. bila iznuđena i gotovo momentalna tranzicija evoluiralo je u trend koji se razvija u pravcima koje je teško predvideti. Iako deluje da se svako društvo ponaosob snalazi kako zna i ume, mogu se uočiti određene tendencije koje će nam, u formi primenjenog iskustva, ostati u amanet i jednoga dana kada pandemije ne bude više bilo

Čitaj onlineSva naša izdanjaPreuzmi PDF

PC Press je, u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo, istraživao fenomen rada od kuće u domaćim uslovima – kakva su iskustva poslodavaca, zaposlenih, učenika i studenata, koliko su radili od kuće prethodnih meseci, kako sada rade, kako bi želeli da rade posle pandemije… Rezultati ovog kod nas jedinstvenog istraživanja ukratko su prezentirani na BIZIT panelu „Dome, radni dome“, a u ovom specijalnom izdanju možete između ostalog da pronađete i detaljnu analizu. Istraživanje smo organizovali na sajtu pcpress.rs tokom druge polovine oktobra 2021. godine, a kompletna komunikacija sa čitaocima tekla je kroz PC Press-ove kanale – sajt, newsletter i društvene mreže.

Pročitajte i:  eZdravlje 2024 (Besplatno dopunjeno izdanje)

Sva besplatna izdanja možete čitati i na našoj aplikaciji koju možete preuzeti za Android sa Google Play prodavnice ili za iOS sa App Store-a.

U specijalu možete pročitati:

  • Rad od kuće – pogled u nove normalnosti
  • Učenje na daljinu – za sve i zauvek?
  • BIZIT panel – Dome radni dome
  • Srbija (ne) radi od kuće
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,