BIZIT plus

Dostupna je iCloud Photos integracija za Windows 11

Ako koristite iPhone i Windows računar, sinhronizacija fotografija će postati mnogo lakša. Funkcija koju je Microsoft najavio prošlog meseca koja dodaje iCloud Photos u aplikaciju Windows Photos počela je da se primenjuje. Microsoft kaže da će biti dostupan svim korisnicima Windows 11 do kraja novembra.

Dostupna je iCloud Photos integracija za Windows 11

Microsoft čini svoj softver otvorenijim

Ranije, ako su korisnici iPhone-a hteli da prenesu slike na svoje Windows računare, morali su ili da priključe svoj iPhone pomoću USB kabla ili da koriste iCloud web aplikaciju u pretraživaču. Microsoft-ova nova funkcija vam daje integrisani prikaz svih vaših iCloud fotografija putem aplikacije Windows 11 Photos.

Da biste koristili novu funkciju, moraćete da se uverite da je vaša aplikacija Windows Photos ažurirana. Zatim ćete morati da instalirate aplikaciju iCloud za Windows iz Windows prodavnice, prijavite se i izaberete da sinhronizujete svoje fotografije. Integracija iCloud Photos deo je šire inicijative Microsoft-a da svoj softver učini otvorenijim. Microsoft-ov desktop OS takođe podržava Android aplikacije i Linux instance, a njegova aplikacija Phone Link sinhronizuje poruke i obaveštenja Android telefona sa vašim desktopom.

Pročitajte i:  Microsoft dodaje SSE4.2 na listu kompatibilnosti u Windowsu 11

Izvor: Engadget

Facebook komentari: