Dostupna preview verzija Windows Servera 2012 R2

Bred Anderson, potpredsednik odeljenja za razvoj servera i alata u kompaniji Microsoft, predstavio je u utorak, 25. juna, u okviru TechEd Europe konferencije portfolio proizvoda baziranih na Cloud platformi.

7840.Cloud-OS_thumb_35C69762Preview verzije Windows Servera 2012 R2,  SQL Servera 2014 i System Center 2012 R2 koje su kreirane sa ciljem da naprave novi veliki korak napred u radu informacionih tehnologije,  dostupne su od utorka korisnicima širom sveta.

Među dostupnim proizvodima je Windows Server 2012 R2, koji donosi mogućnost softverski definisanog umrežavanja i čuvanja velike količine podataka na jeftinijim hardverskim rešenjima nego do sada, kao i novo rešenje u okviru Windows Servera 2012 RT pod imenom Work Folders, koje omogućuje sinhronizovanje podataka sa serverom i njihovo korišćenje na svim uređajima koje klijent koristi.

Zatim, SQL Server 2014, koji omogućuje procesuiranje pomoću unutrašnje memorije aplikacija ( “Hekaton” ) i skladištenje velike količine podataka i mogućnost “inteligentnog poslovanja”.

Više informacija o novinama koje su predstavljene nalazi se na Technet blogu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  FTC pokreće istragu Microsoftovog dogovora sa Inflection AI
SBB

Tagovi: , , , ,

2 thoughts on “Dostupna preview verzija Windows Servera 2012 R2

Comments are closed.