Drive.Go mobilna aplikacija NIS-a – inovacija godine!

Drive.Go mobilna aplikacija kompanije NIS dobitnik je ovogodišnje nagrade „Innovation Award“ u okviru manifestacije Hot Spot eCommerce Awards 2021 koju organizuje eCommerce Asocijacija Srbije. Nagrada „Innovation Award“ namenjena je kompaniji koja je uspešno integrisala nove tehnologije u svoju e-commerce platformu i tako višestruko poboljšala korisničko iskustvo i zadovoljstvo klijenata.

PCPress.rs Image

Drive.Go mobilna aplikacija omogućava potrošačima plaćanje goriva putem mobilnog telefona, bez potrebe odlaska na kasu, a ovu inovativnu uslugu NIS je prvi uveo na domaće tržušte sredinom prošle godine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. Pored toga što štedi vreme, Drive.Go mobilna aplikacija omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva, a dodatno pomaže i očuvanju zdravlja kako zaposlenih tako i potrošača na maloprodajnim objektima NIS-a što je od posebnog značaja u svetlu još uvek aktuelne pandemije korona virusa.  Do sada je putem Drive.Go mobilne aplikacije prodato više od 6 miliona litara goriva, dok više od 80 hiljada potrošača koristi ovu inovativnu uslugu kompanije NIS.

PCPress.rs Image

U ime kompanije NIS nagradu je primila Bojana Radojević, direktor Departmana za maloprodaju NIS-a, na svečanoj ceremoniji koja je organizovana ovim povodom:

„Unapređenje iskustva potrošača jedan je od osnovnih ciljeva procesa digitalizacije u NIS-u i ponosni smo na činjenicu da je upravo mobilna aplikacija Drive.Go prepoznata od strane ekspertskog žirija ali i samih potrošača kao neposrednih korisnika usluga kao inovacija koja osvaja tržište i pozitivno utiče na zadovoljstvo kupaca, što je i naš ključni cilj. Ova nagrada je još jedan dokaz poverenja  koje potrošači imaju u kvalitet  usluga koje NIS uvodi na tržište, a kompanija će nastaviti da ulaže u dalji razvoj inovativnih rešenja i primeni novih tehnologija prateći savremene trendove i osluškujući potrebe svojih potrošača“, izjavila je Bojana Radojević.

Pored nagrade u kategoriji „Innovation Award“, Drive.Go mobilna aplikacija kompanije NIS nominovana je i u kategorijama „App of the Year“, „Extraordinary Online Payment Experience“ i „Best Service Provider“.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: