ePlaneta

Facebook pokreće funkciju četa uživo za korisnike kojima su blokirani nalozi

Ako ste ikada imali nesrećno iskustvo da ste iz bilo kog razloga bili blokirani sa svog Facebook naloga, onda znate da pokušaj da stupite u kontakt sa Facebook podrškom može biti težak.

PCPress.rs Image

Nova funkcija olakšava kontakt s podrškom

Zbog toga često vidite mnogo komentara na Facebook-ovim postovima u kojima ljudi pitaju Facebook zašto još nisu dobili odgovor od podrške. Da bi pomogli da se proces pojednostavi i olakša, Meta je od tada najavila da će pokrenuti novu funkciju četa uživo za Facebook, koja će korisnicima koji nemaju pristup svojim nalozima olakšati kontakt sa korisničkom podrškom.

Ovo će pomoći korisnicima da brže ili barem potencijalno dođu do rešenja. Prema Meta-inoj najavi, u aplikaciji Facebook, počelo je testiranje pomoći kroz čet uživo za korisnike koji govore engleski širom sveta, uključujući kreatore, koji su zaključani sa svojih naloga. Ovaj prvi test se fokusira na one koji ne mogu da pristupe svojim nalozima zbog neobične aktivnosti ili čiji su nalozi suspendovani zbog kršenja standarda zajednice. Meta će sasvim sigurno raditi na tome da proširi podršku za više korisnika, koji govore druge jezike.

Pročitajte i:  Ko bi mogao kupiti TikTok?

Izvor: Ubergizmo

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: