Droid Monster – pametni medija plejer

Android je postao toliko svestran da se polako seli iz smartfona i tableta u druge uređaje. A najprirodniji sledeći korak je pametni medija plejer.

16_Droid MonsterMala, na dodir plišana kutijica će zameniti vaš stari, veliki plejer i dodati pametne opcije vašem televizoru. U pametne opcije spada sve što Android inače može da ponudi: slobodno surfovanje Internetom, društvene mreže, Skype i mnoštvo drugih zabavnih i korisnih aplikacija koje možete preuzimati sa Google Play-a.

Zahvaljujući snažnom procesoru s dva jezgra koji radi na 1,6 GHz, Droid Monster izlazi na kraj sa svim vrstama video-zapisa u HD ili Full HD rezoluciji. Na televizor se jednostavno povezuje priloženim HDMI kablom, a sve što želite da reprodukujete možete da snimite na microSD karticu ili na neki USB uređaj koji ćete priključiti na neki od dva standardna USB porta.

Naravno, Droid Monster koristi i WiFi mrežu, pa multimediju možete preneti i sa nekog drugog povezanog uređaja ili sa interneta.

Ugrađeni Android 4.1.1 ima već pripremljene dve prigodne teme koje olakšavaju upravljanje medija plejerom, a zgodno je i da dokupite opcioni Air Mouse kontroler koji znatno olakšava upravljanje.

Objavljeno u specijalnom izdanju PC Pressa – ajtinati.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,