BIZIT plus

Dropbox omogućio ostavljanje komentara u okviru video sadržaja

Video editori koji u nekom projektu učestvuju na daljinu, te koriste Dropbox za deljenje sadržaja, mogli bi da se obraduju novoj opciji, budući da dozvoljava ostavljanje komentara u bilo kom delu videa (time-based commenting), što značajno olakšava posao i komunikaciju.

PCPress.rs Image

Vremenski komentari“, kako je naslovljena nova opcija, omogućavaju da korisnici ostave komentar u bilo kojem delu videa, što značajno olakšava obeležavanje delova koji bi trebalo da se dorade ili potpuno promene. Kao i u okviru drugih komentara na Dropbox-u i ovde je omogućeno tagovanje korisnika uz pomoć znaka @, što osigurava da svaki komentar bude vidljiv, te da stigne do onih koji bi trebalo da deluju u skladu sa uputstvima koja sadrži.

Komentari bi trebalo da funkcionišu u okviru audio i video fajlova, a iz kompanije kažu da Dropbox sada podržava preko 30 tipova audio i video fajlova, koji obuhvataju one koji se najčešće koriste, tako da bi nova funkcija trebalo da stigne do svih korisnika, te im znatno olakša ovaj deo posla.

Pročitajte i:  Komentari i zabeleške u Excel dokumentima

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,