Dropbox postaje kolaboracioni alat sa novom Spaces funkcijom

Iako kao konkurenciju sebi ima internet divove poput Majkrosofta i Gugla, Dropbox je ostao jedno od najboljih rešenja za online skladištenje podata jer se bavi samo time. dropbox-new-apps-hero spacesMeđutim, desktop aplikacija je nedavno potpuno preuređena da postane centralno mesto za sav vaš rad, a sada ima i novu funkciju koja vam omogućava kolaboraciju više ljudi na istom projektu. 

Dropbox sad omogućava da svaki folder pretvorite u Space, tako što ćete to dodati u opisu. Pošto to uradite, možete da ubacite vaša dokumenta i foldere i napravite to do liste. Ovo je pored svih standaradnih mogućnosti u regularnim dropbox folderima, kao što je dodavanje komentara na fajlove, ubacivanje web linkova i mogućnost gledanja istorije fajla. 

Android aplikacije trenutno izgleda da ima samo osnovnu podršku za novu mogućnost kolaboracije, bez dodatnih mogućnosti. Nadajmo se da će su u međuvremenu ovo promeniti.

Druge nove funkcije uključuju mašinsko učenje pretrage fotografija, poput Google slika, pregleda fajlova i mogućnost da se doda Dropbox Paper dokumenta svakom folderu. Iz Dropbox-a su takođe naveli da pretraga unutar dokumenata uskoro dolazi.

Pročitajte i:  Komentari i zabeleške u Excel dokumentima

Izvor: androidpolice

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,